Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: “Να έχουμε πρωταγωνιστική νοοτροπία”

Published

on

Χωρίς τον Νίκολι θα παραταχθεί η Διάνα στο ματς με τον Πανερυθραϊκό.

Αντίθετα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κουτρούλη που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Γιώργος Τσαμόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε stoplekto.gr μίλησε για την παρουσία του αυτούς τους δυο μήνες στο σύλλογο λέγοντας

“Μετά από δυο μήνες παρουσίας στην ομάδα, μπορώ να πω ότι έχω βρει μια ομάδα οικογένεια, μια ομάδα με εξαιρετικούς ανθρώπους που δεν βρίσκεις εύκολα στο χώρο αυτό στις ημέρες μας. Έχουμε αρκετά καλή λειτουργία και οργάνωση, αλλά αυτό που προσπαθώ από την πρώτη στιγμή να αλλάξω στην ομάδα και είναι ο δυσκολότερος ρόλο για έναν προπονητή, είναι να αλλάξουμε το χαρακτήρα της ομάδας. Προσπαθώ να περάσω μια διαφορετική νοοτροπία, μια νοοτροπία νικητή, μια νοοτροπία πρωταγωνιστική και νομίζω ότι είναι ο βασικότερες στόχος. Είναι ακόμη και πιο σημαντικός από τη θέση που θα τερματίσουμε. Και το λέω αυτό παρόλο που αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι στην υψηλότερη θέση που ήταν ποτέ στην ιστορία της”.

Όσον αφορά το ματς με τον Πανερυθραϊκό ο έμπειρος κόουτς είπε

Επόμενο ματς είναι με τον Πανερυθραϊκό που όπως πολλές φορές έχω εκφραστεί νομίζω ότι είναι η ομάδα πρότυπο τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και αυτό οφείλεται στη διοικητική και προπονητική σταθερότητα που έχει. Από εκεί και πέρα, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι σε καλή κατάσταση και αυτό καθιστά την αποστολή μας πολύ δύσκολη, όμως θέλω να πιστεύω ότι και εμείς είμαστε καλή ομάδα, δουλεύουμε καλά, και ευελπιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα”.