Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: “Πρωταγωνίστρια και ανταγωνιστική η Διάνα, όχι όμως φαβορί”

Published

on

Το πρώτο της δυνατό φιλικό θα δώσει την Κυριακή η Διάνα Ηλιούπολης αφού αντιμετωπίζει τον ΑΟΝ Αρτάκη, σωματείο που έχει κάνει μεγάλη επένδυση για να συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική, έχοντας αποκτήσει παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Αυτό ωστόσο δεν θα πρέπει να φοβίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας από την Ηλιούπολη που μετά το διήμερο ρεπό (σήμερα και αύριο) θα επιστρέψει την Παρασκευή στις προπονήσεις. Το Σάββατο μάλιστα έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, κάτι που δείχνει τον επαγγελματισμό με τον οποίο δουλεύουν άπαντες στο σύλλογο.

Κατά τα άλλα, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Τσαμόπουλος παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας είπε

“Νομίζω ότι δουλεύουμε καλά και διατηρούμε χαμηλούς τόνους. Δεν έχουμε τραυματισμούς που να μας ανησυχούν παρά κάποιες ενοχλήσεις που είναι σημάδια της προετοιμασίας. Περιμένουμε τη σειρά των φιλικών αγώνων και με αρκετά ισχυρούς αντιπάλους ανώτερων κατηγοριών για να δείξουν τις αδυναμίες μας και να μας βοηθήσουν στο να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας την περίοδο της προετοιμασίας”.

Για το αν τον αγχώνει το γεγονός ότι η ομάδα του θεωρείται φαβορί για τον τίτλο, ο “Τσαμό” είπε:

“Κατ’ αρχάς θέλω να κάνω ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα, που όπως διαμορφώνεται η κατάσταση αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι το ισχυρότερο τα τελευταία χρόνια, με τουλάχιστον οκτώ ομάδες να έχουν δυναμώσει πάρα πολύ, έχοντας ακριβά ρόστερ. Μέσα σε αυτές τις ομάδες θεωρώ ότι είναι και η Διάνα, όπως έχουμε ξαναπεί για να χριστεί μια ομάδα φαβορί πρέπει να έχει και κάποια στοιχεία που την καθιστούν φαβορί, δηλαδή, κάποιες δυναμικές εντός και εκτός γηπέδου που η Διάνα ακόμη δεν της έχει. Επίσης για εμένα τα πάντα φαίνονται μετά το Νοέμβριο. Ο συγκεκριμένος μήνα θα δείξει ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, όμως εμείς θα είμαστε πρωταγωνιστές και ανταγωνιστικοί, αλλά φαβορί δεν θα την χαρακτήριζα”.