Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: “Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πρωταγωνίστρια τη Διάνα”

Published

on

Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν. Τα …κεφάλια μέσα, αφού την Κυριακή το απόγευμα (6μμ) ξεκινά η προετοιμασία της Διάνα Ηλιούπολης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο σύλλογος, συμπληρώνοντας 45 χρόνια ιστορίας, κατάφερε πέρσι να καταταγεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο καλύτερο πρωτάθλημα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, αυτό της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ, Ότι καλύτερο έχει να επιδείξει στην μακρόχρονη ιστορία του.

Ο ρόλος της Διάνα στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, πρέπει να είναι και πάλι ανταγωνιστικός. Η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Ζευγίτη και ο προπονητής κύριος Γιώργος Τσαμόπουλος έχουν θέση ευθύς εξαρχής τις προτεραιότητες. Θέλουν την Διάνα να διατηρηθεί στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Με βάση αυτόν τον στόχο άλλαξε ριζικά το ρόστερ της ομάδας. Αποκτήθηκαν, μέχρι τώρα, εννέα ποδοσφαιριστές, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που αποχώρησαν από το δυναμικό του συγκροτήματος.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία θα περιλαμβάνει και οκτώ φιλικά παιχνίδια, ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος εκφράζεται στην επίσημη σελίδα της Διάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκφράζει αρχικά την απόλυτη ικανοποίησή του για την μετεγγραφική δραστηριότητα του συλλόγου και την άψογη, όπως την χαρακτηρίζει, συνεργασία του με την διοίκηση και τον πρόεδρο κύριο Ζευγίτη:

«Είμαι απολύτως ικανοποιημένος απο τη μετεγγραφική δραστηριότητα της ομάδας κι απο την συνεργασία που είχα αυτή την περίοδο με τη διοίκηση και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Ζευγίτη».

Η Διάνα τερμάτισε πέρσι στην τρίτη θέση. Πρέπει να θέσει υψηλότερους στόχους;

«Πιστεύω οτι η Διάνα θα είναι άκρως ανταγωνιστική φέτος αλλά οτιδήποτε αναφέρουμε πέραν τούτου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι εκτός ποδοσφαιρικής λογικής» ισχυρίζεται ο πολύπειρος τεχνικός.

Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του προπονητή για το φετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Ο κύριος Τσαμόπουλος αποφαίνεται ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι η πιο ανταγωνιστική των τελευταίων ετών, αφού πολλές ομάδες έχουν ισχυροποιηθεί και διεκδικούν τις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

«Το φετινό πρωτάθλημα της Αθήνας σε επίπεδο ενδυνάμωσης ομάδων και ρόστερ είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Για πρώτη φορά εμφανίζονται τόσες πολλές ισχυροποιημένες ομάδες. Εμείς απο την πλευρά μας, βάζοντας απο την περσινή χρονιά ψηλά τον πήχυ, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε χαρούμενους την διοίκηση, τους φίλους της ομάδας και βέβαια τους εαυτούς μας».

Μέχρι σήμερα έχουν αποκτηθεί εννέα παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων θεωρούνται έμπειροι, ποιοτικοί και ικανοί να στηρίξουν το έργο του προπονητή και της διοίκησης. Ολοκληρώθηκε η μετεγγραφική δραστηριότητα της Διάνα;
«Όχι», τονίζει στις δηλώσεις του ο Γιώργος Τσαμόπουλος.

«Η προετοιμασία που αρχίζει την Κυριακή είναι αυτή που θα μας δείξει αν θα χρειαστούμε και κάτι άλλο σαν συμπλήρωμα αυτού του ρόστερ. Σε οτι αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδό μας , θα περιλαμβάνει αρκετές διπλές προπονήσεις και τα κατάλληλα φιλικά που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συγκεκριμένη περίοδο».

Οι εννέα έως σήμερα μετεγγραφές της Διάνα είναι:

1. Αλέξανδρος Δάρας – κεντρικός αμυντικός – (Αιγάλεω)
2. Θανασης Ποντικάκος – αμυντικός – (Φωστήρας Ηλ.)
3. Αλέξανδρος Μπαρδάκης – μέσος – (Φωστήρας Ηλ.)
4. Χρηστος Φάρος – επιθετικός – (Φωστήρας Ηλιούπολης)
5. Χρηστος Λώλος – τερματοφύλακας – (Άρης Βούλας)
6. Αλέξανδρος Καζάκος – μέσος – (Χολαργός)
7. Γιαννης Μιχαηλίδης – κεντρικός αμυντικός – (Αθηναϊκός)
8. Παναγιώτης Δάρρας – αμυντικός – (Θρίαμβος Χαϊδαρίου)
9. Μιχάλης Λεοντίου – μέσος – Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας

ΦΙΛΙΚΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ο προπονητής της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης, ο κύριος Γιώργος Τσαμόπουλος, επέλεξε οκτώ (8) φιλικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου για να προπαρασκευάσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για αγώνες απέναντι σε συγκροτήματα Γ’ Εθνικής κατηγορίας και σε ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣΑ, στο οποίο μετέχει και η ΔΙΑΝΑ με τους ίδιους στόχους, δηλαδή να αποτελέσει μια ανταγωνιστική δύναμη στην κορυφαία διοργάνωση του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Τα πρώτα τέσσερα (4) παιχνίδια θα γίνουν εκτός έδρας και τα επόμενα τέσσερα (4) στην Ηλιούπολη.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί περίπου δεκαπέντε ημέρες μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 4 Αυγούστου. Η συνάντηση αυτή θα γίνει εκτός Αττικής, με την Αρτάκη, συγκρότημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν είναι τα κάτωθι:

18 Αυγούστου: Αρτάκη (Χαλκίδας) εκτός

21 Αυγούστου: Κηφισιά εκτός

25 Αυγούστου: Άγιοι Ανάργυροι εκτός

28 Αυγούστου: Απόλλων Χαλανδρίου εκτός

31 Αυγούστου: Χολαργός εντός

4 Σεπτεμβρίου : Νέα ΙΩΝΙΑ εντός

7 Σεπτεμβρίου: Σούρμενα εντός

14 Σεπτεμβρίου: Ηράκλειο εντός