Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: H δυναμική και η ιστορία του Φωστήρα δεν είναι τοποθετημένες σε αυτή την κατηγορία

Published

on

Ο Χολαργός έδωσε πολλά στο ματς με το Φωστήρα, όμως ανωτερότητα του συγκροτήματος του Θύμιου Γεωργούλη δεν επέτρεψε στους ”κυανόλευκους” να πάρουν τη πρόκριση στο ματς της Τετάρτης.

Ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Τσαμόπουλος, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας:

”Νομίζω ότι σταθήκαμε καλά και ανταγωνιστικά στο ματς μέχρι το 70′. Μέχρι τότε ήταν ένα ισορροπημένο ματς, κλειστό με λίγες ευκαιρίες. Ίσως ο Φωστήρας είχε μια δυο ευκαιρίες από εμάς αλλά εμείς είχαμε αρκετές απουσίες στο παιχνίδι. Δεν είχαμε συμπληρώσει 18αδα. Μοιραία έπρεπε να κάνουμε ένα rotation για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο επόμενο πρωτάθλημα. Όταν δεχτήκαμε το γκολ καταρεύσαμε και ο Φωστήρας θα μπορουσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα”.

Ερωτηθείς εάν ο Φωστήρας αποτελεί φαβορί για τον τίτλο, ο κόουτς του Χολαργού δήλωσε:

Είναι νωρίς για να πούμε για τις ομάδες, αλλά σίγουρα η δυναμική και η ιστορία του δεν είναι τοποθετημένες σε αυτή την κατηγορία. Νομίζω έστω και δύσκολα θα είναι φαβορί για την άνοδο”.

Για το ματςμ ε το Χαϊδάρι ο Τσαμόπουλος είπε

”Παραμένουν τα προβλήματα τραυματισμών και παίζουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε την τακτική μας στις απαιτήσεις του αγώνα και εύχομαι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Γερώνυμος, Ζώης, Καρράς, Σιούπα, Τερλελής και αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Καφετζή.