Connect with us

6ος Όμιλος

Τσαντήλας:«Ζήσαμε στιγμές τρόμου»

Published

on

Φαινόμενα σαν κι αυτό θα ήταν ψέμα να χαρακτηριστούν πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, πολύ περισσότερο όταν συμβαίνουν λίγο πριν την ολοκλήρωση ενός πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν πρέπει να είναι και καταδικαστέα…

Τις στιγμές τρόμου που έζησαν τα μέλη της αποστολής του Μανδραϊκού στον Κρουσώνα, επιχείρησε να μεταφέρει  ο Γιάννης Τσαντήλας, ο οποίος βίωσε το σκηνικό… από πρώτο χέρι! Ο γενικός αρχηγός του ‘κυανόλευκου’ συλλόγου, που ήταν επικεφαλής της αποστολής στην Κρήτη, έκανε λόγο για επίθεση από ανεγκέφαλους μετά τη λήξη του αγώνα, αποδίδοντας τις κατηγορίες για ηθική αυτουργία στους Παναγιώτη Κορδονούρη και Μιχάλη Τζωρμπατζάκη!

Όσο πήγαινε το ματς στο φινάλε, φαινόταν ότι τα πράγματα αγρίευαν. Μετά το τέλος του αγώνα συγκεντρώσαμε τους ποδοσφαιριστές στο κέντρο του γηπέδου. Το διαιτητικό τρίο κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και στην πορεία οπαδοί του ΠΑΟ Κρουσώνα επιτέθηκαν και χτύπησαν τον διαιτητή Γιώργο Τζοβάρα και τον παρατηρητή Δημήτρη Λυράκη” ανέφερε ο κ. Τσαντήλας, συμπληρώνοντας: ”Λίγο μετά, περίπου δέκα ανεγκέφαλοι πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κινούμενοι απειλητικά προς το μέρος μας. Ζήσαμε στιγμές τρόμου! Θεωρώ ότι ρόλο σε όλα αυτά έπαιξαν δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Κορδονούρης και ο Τζωρμπατζάκης, οι οποίοι μας φώναζαν ‘τι ήρθατε να κάνετε σήμερα με 32 βαθμούς;’, υπονοώντας ότι εμείς είχαμε καθαρίσει με την σωτηρία και παίζαμε για λογαριασμό άλλων! Εμείς παίζαμε μία κατηγορία στον Κρουσώνα! Πως είναι δυνατόν να έχουμε σωθεί;

Στον επίλογό του, ο διοικητικός παράγοντας του Μανδραϊκού επισήμανε: ”Ευτυχώς, από την αποστολή της ομάδας χτυπήθηκε μόνον ο προπονητής (σ.σ. Βασίλης Καραούλης), ο οποίος δέχθηκε μια γροθιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Α.Τ. Μοιρών Ηρακλείου, τον διευθυντή του κ. Φραγκακουλάκη, που προστάτευσε την αποστολή της ομάδας μας, όπως και τον παρατηρητή του αγώνα που έκανε ό,τι μπορούσε” .

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή Τζοβάρα για τα όσα συνέβησαν. Ο ρέφερι από τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας ανέγραψε στο φύλλο αγώνος: ”Μετά τη λήξη του αγώνα κι ενώ κατευθυνόμασταν προς τον χώρο των αποδυτηρίων, πετάχθηκαν προς το μέρος μας τρία μπουκάλια νερού, χωρίς να μας χτυπήσουν”.

infootball.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply