Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαϊλάκης: ‘Να επαναφέρουμε το χαμόγελο στον κόσμο και τον σύλλογο’

Published

on

Το Αιγάλεω κατέκτησε το πρώτο του Κύπελλο στο ερασιτεχνικό επίπεδο κόντρα στον Χαραυγιακό και πλέον βάζει πλώρη για το πρωτάθλημα και την επάνοδο στη Γ’Εθνική. Οι κυανόλευκοι χρειάζονται ένα τρίποντο κόντρα σε Αργυρούπολη ή Χολαργό για να περάσουν στα μπαράζ κόντρα σε Ηράκλειο, Κερατσίνι και Ίκαρο Καλλιθέας.
Για το Κύπελλο αλλά και για την συνέχεια στο πρωτάθλημα μίλησε ο τερματοφύλακας του ”Σίτι”, Γιώργος Τσαϊλάκης, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα από τον Πανναξιακό και του αναλογεί ποσοστό της πορείας του Αιγάλεω φέτος. Μάλιστα, στον Τελικό πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα στο 78′ διώχνοντας με υπερένταση στο ”Γ” την οβίδα του Τουγουντζόγλου και κράτησε το μηδέν στην άμυνα σε κομβικό σημείο για την ομάδα του.
Αρχικά, ο νεαρός πορτιέρο έκανε έναν απολογισμό για την αναμέτρηση δηλώντας τα εξής: ”Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Χαραυγιακού για την πορεία του και την προσπάθεια που έκανε στον τελικό. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα που κρίθηκε στην δύναμη χωρίς να έχει πολλές φάσεις για τις δύο εστίες. Όμως με την υπομονή και την εμπειρία μας αλλά και το υπέροχο τέρμα από τον Κώστα (Παπουτσή) καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο και να υλοποιήσουμε έναν εκ των δυο στόχων της σεζόν. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας που μας βοήθησε και σε αυτό το παιχνίδι δίνοντας ώθηση και βοήθεια για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ένα τρόπαιο που πραγματικά ανήκει σε αυτούς!
Στη συνέχεια αποκάλυψε που αφιερώνει το πρώτο τρόπαιο: ”Το αφιερώνω πρώτα απ’όλα στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε οτιδήποτε και να κάνω. Μετά το αφιερώνω σε όλο τον κόσμο του Αιγάλεω που πάντα είναι κοντά μας σε όλα τα γήπεδα και μας εμψυχώνει για τη νίκη.”
Μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο χρόνος του έχει περιοριστεί από τους Νίκο Τριανταφύλλου και Γιάννη Χατζάκη. Τον ρωτήσαμε, λοιπόν, πώς αισθάνθηκε στο άκουσμα ότι θα είναι βασικός σε έναν τελικό και υποστήριξε χαρακτηριστικά: ”Πιστεύω ότι είμαστε τρεις ισάξιοι τερματοφύλακες και αυτό είναι το καλό γιατί υπάρχει ανταγωνισμός, υγιής πάντα και μέσα από αυτόν υπάρχει η βελτίωση. Είναι το πιο σημαντικό για μένα αυτή την στιγμή γιατί νομίζω ότι ο προπονητής μας κάθε εβδομάδα δυσκολεύεται πολύ ώστε να επιλέξει ποιος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Τώρα όσον αφορά το συναίσθημα που ένιωσα όταν έμαθα ότι θα παίξω, ήταν πολύ ξεχωριστό και το ήθελα πάρα πολύ! Επίσης με ευχαρίστησε το γεγονός ότι ο προπονητής μου μού έδειξε εμπιστοσύνη για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.”
Τέλος, σχετικά με το πρωτάθλημα και την άνοδο τον ρωτήσαμε αν θεωρεί πώς η ομάδα του θα τα καταφέρει και απάντησε κατηγορηματικά: ”Όπως είπες και εσύ έχουμε βάλει τις βάσεις και έχουμε φέρει την ομάδα σε απόσταση αναπνοής από την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μένουν δυο ακόμα παιχνίδια και χρειαζόμαστε μια νίκη για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε! Τώρα στα μπαράζ πρεπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό βλέποντας καθε ματς σαν τελικό. Πιστεύω πως όλα στο τέλος θα πάνε καλά και θα φέρουμε ξανά το χαμόγελο στον κόσμο μας και στο σύλλογο γιατί το αξίζει πραγματικά!”
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply