Connect with us

stoplekto

Τσιαμήτας , Τσαΐνης, Χαλκιάς ανανέωσαν στους Νέους Ευγενείας

Published

on

Τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές ανανέωσαν και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στους Νέους Ευγενείας.

Από την διοίκηση εκδόθηκε χαρακτηριστικά η παρακάτω ανακοίνωση :

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΑΜΗΤΑΣ

Φορούσε το Νο 8 στην πράσινη φανέλα στο περσινό πρωτάθλημα..Δικαιωματικά!! Αρίστος δεξιοτέχνης της στρογγυλής θεάς, με γεμάτη χρονιά, (1816 λεπτά συμμετοχής) και 3 γκολ στο ενεργητικό του, δεν μπορεί παρά να θεωρείται ένας από τους βασικούς λίθους της 11 ομαδας μας..

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΪΝΗΣ

Ο ταλαντούχος goalkeeper,! Νο 1 – Αρχηγός της άμυνας – 26 αγωνιστικές 14 γκολ..στο περσινό πρωτάθλημα.. Τα λόγια περιττά.. Μαζί και την επόμενη χρονιά..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

Τερματοφύλακας αποκτηθείς την περασμένη αθλητική χρονιά από την ΑΣ Ποντίων, ο Δημήτρης αποδείχτηκε όχι μόνο ένας αθλητής που ανταποκρίθηκε ικανότατα κάτω από τα δοκάρια όταν η ομάδα τον είχε ανάγκη άλλα και ένας πολύτιμος συνεργάτης σε όλα τα επίπεδα. Πανταχού παρών καθημερινά στο γήπεδο έτοιμος να συνδράμει αδιαμαρτύρητα βοηθώντας από τις ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα με καθήκοντα πέρα της αθλητικής του ιδιότητας, θυμίζοντας μας με το παράδειγμα του ότι ακόμη και στις μέρες μας υπάρχουν αθλητές αλλά πάνω από όλα άνθρωποι που προσφέρουν χωρίς να ζητούν γιαυτό που αγαπούν πραγματικά ..το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τις αξίες και τα ιδανικά του. Αναπόσπαστο μέλος πλέον της οικογενείας μας..Δημήτρη θα πορευτούμε μαζί για μια ακόμη χρονιά.. Σε ευχαριστούμε!