Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τσιγκούλης: Νωρίς για προβλέψεις

Published

on

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο στρατόπεδο της Θύελλας Ραφήνας μετά τη νίκη κόντρα στο Κορωπί που είχε σαν αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, οι πράσινοι να πάρουν την σκυτάλη στην κορυφή της κατάταξης. Πάντως, ο τεχνικός του συλλόγου, Πέτρος Τσιγκούλης, σε δηλώσεις που παραχώρησε θέλησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους αφού όπως υποστήριξε η συνέχεια που περιμένει την ομάδα της Ανατολικής Αττικής στο πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολη. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:Ήταν μια νίκη που συνέπεσε να είναι και νίκη κορυφής έτσι όπως εξελίχθηκε. Ήταν απρόσμενο το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν υπάρχει κερδισμένο ματς πριν παιχθεί στο χορτάρι. Ήταν δύσκολο το τρίποντο που πήραμε, αν και υπήρξαν ευκαιρίες για να γίνει το 2-0, όμως το Κορωπί είχε μια καλή φάση στα τελευταία λεπτά με τον Νούρια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα ματς’. Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η ομάδα του έχει το πάνω χέρι για την ‘υπόθεση τίτλος’ ο έμπειρος κόουτς τόνισε:

Όχι ακόμη είναι νωρίς αλλά έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Είναι στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου αλλά και ο Παλληνιακός. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην έχουμε απρόσμενες απώλειες και να καταφέρουμε εάν μπορούμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος.

Στο μεταξύ μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις τάξεις του συλλόγου την περασμένη εβδομάδα. Το παρών έδωσαν όλοι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής αλλά και ο επίτημος πρόεδρος του συλλόγου, κ. Λουκάτος, ο οποίος τόνισε ότι η Θύελλα παραμένει μια οικογένεια. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την κίνηση της διοίκησης να τιμήσει τους Βαγγέλη Προδρόμου και Γιάννη Τσέλιο για την προσφορά τους στην ομάδα τα προηγούμενη χρόνια.

Παράλληλα βράβευσε τα παιδιά εκείνα που την προηγούμενη χρονιά κατάφεραν να αριστεύσουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.