Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τσιγκούλης: Οι βαθμοί αυτοί μας δίνουν άλλον αέρα

Published

on

Πέρα από το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται κάθε γκέλα που κάνει ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, η Θύελλα Ραφήνας δείχνει ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές ανεβάζει στροφές ενόψει των αγώνων μπαράζ που θα δώσουν δυο εισιτήρια για την Γ’ Εθνική. Ο τεχνικός των πρασίνων, Πέτρο Τσιγκούλης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κουβαρά τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
Η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά σοβαρή σε όλο το διάστημα του αγώνα αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές ελλείψεις και κούραση από τα συνεχόμενα ματς.Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και από τους τρεις πόντους που είναι βαθμοί οι οποίοι μας δίνουν άλλον αέρα όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί μέχρι να κατακτήσουμε μαθηματικά τον τίτλο πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι’. Ερωτηθείς εάν παρά τον θετικό απολογισμό, τον προβληματίζει κάτι σε σχέση με την ομάδα, ο έμπειρος κόουτς είπε:
Θα πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στα τελειώματα των φάσεων. Ίσως είναι δείγματα χαλάρωσης που πρέπει να τα ξεπεράσουμε γιατί μας περιμένουν δύσκολα ματς’.