Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τσιγκούλης: Φέτος είναι η ευκαιρία μας

Published

on

Κλίμα ευφορίας για τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος επικρατεί στις τάξεις της Θύελλας Ραφήνας όμως ο τεχνικός του συλλόγου, Πέτρος Τσιγκούλης, διατηρεί χαμηλά τους τόνους. Άλλωστε, πέρυσι, οι ‘πράσινοι’ στους αγώνες μπαράζ δεν τα κατάφεραν και το μάθημα αυτό αποτέλεσε το καλύτερο πάθημα για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής. Περιθώρια για λάθη τη φετινή σεζόν δεν υπάρχουν και αυτό διότι, βάση προκήρυξης την άνοδο κερδίζουν δυο ομάδες γεγονός που δίνει την ευκαιρία στους Ραφηνιώτες να πετύχουν. Αυτό σημαίνει ότι άπαντες πρέπει να παρουσιαστούν αποφασισμένοι σύμφωνα με τον Πέτρο Τσιγκούλη, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε υπογράμμισε:

Πετύχαμε τον πρώτο στόχο και πήραμε το εισιτήριο για να πάμε στους αγώνες μπαράζ που θα μας οδηγήσουν στο μεγάλο στόχο που θα μας οδηγήσουν στο μεγάλο στόχο και δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία και θα πρέπει να την αξιοποιήσουμε. Αυτό που αποτελεί ανάγκη για εμάς είναι να μαζέψουμε ότι προβλήματα έχουμε, να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πετύχουμε το στόχο μας’.