Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιμηλιώτης: Άλλο πρωτάθλημα, άλλο Κυπελλο!

Published

on

Μια από τις ομάδες που έχει εκπλήξει δυσάρεστα στο θεσμό της Α’ ΕΠΣΑ ειναι το Χαλάνδρι. Η ομάδα των βορείων προαστίων παρότι ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις δεν έχει καταφέρει να πετύχει αυτό που περίμεναν όλοι αφού παλεύει για την παραμονή. Εν αντιθέσει με το πρωτάθλημα, οι πράσινοι στο Κύπελλο ΕΠΣΑ τα πηγαίνουν περίφημα αφού οι επιδόσεις του αγγίζουν το άριστα. Εξού και η πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Επικοινωνήσαμε με τον τεχνικό του συλλόγου, Δήμο Τσιμηλιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα που πέρασε με τον Ήφαιστο τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα τέρματα, όμως είμαστε ευχαριστημένοι από την κατάκτηση των τριών βαθμών’. Ερωτηθείς πως βλέπει τη συνέχεια για την ομάδα του, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε:

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει οπωσδήποτε να φτάσουμε σε έξι με επτά νίκες για να πετύχουμε το στόχο μας. Θα πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και κάθε Κυριακή να παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο’. Σε ερώτηση, σχετικά με το γεγονός παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα απ’ ότι στο Κύπελλο, ο Δήμος Τσιμηλιώτης είπε:

Είναι τελείως διαφορετικοί θεσμοί. Άλλο Κύπελλο άλλα πρωτάθλημα. Το Κύπελλο εάν είσαι και λίγο τυχερός μπορεί να σε… πάνε και ορισμένα ματς έχεις πιθανότητες. Θεωρώ ότι δείξαμε περισσότερη συγκέντρωση και δίκαια φτάσαμε στον τελικό. Τώρα στο πρωτάθλημα, παίζουμε καλά κάνουμε ευκαιρίες όμως ό,τι λάθος και εάν κάνουμε πίσω το πληρώνουμε. Πρέπει να είμαστε περισσότεροι συγκεντρωμένοι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply