Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιμπάκης: Δεν υπάρχουν μυστικά και μαγικές συνταγές

Published

on

Με στόχο να συνεχίσει την ανοδική πορεία που διαγράψει τις τελευταίες ημέρες θα παραταχθεί ο Πανερυθραϊκός στην αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Ιωνία.
Σε σχέση με το ματς με το Χαλάνδρι ο Αντώνης Τσιμπάκης θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιμπλάκη, Γεωργακόπουλου, Παπαναστασίου και Γλυνό, με τον έμπειρο κόουτς να δηλώνει για το ματς
Δεν παρασυρόμαστε από τις δυο νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα.Δεν υπάρχουν μυστικά και μαγικές συνταγές. Δουλειά, προσπάθεια και καλή πρόθεση μόνο. Από την προετοιμασία κιόλας διαπιστώσαμε πως στα παιδιά κρύβεται ταλέντο και ποιότητα και πάνω στα στοιχεία αυτά, μέρα με τη μέρα, δουλεύουμε συστηματικά. Όλοι τους είναι και καλοί χαρακτήρες, κάτι που ασφαλώς διευκολύνει το έργο μας. Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινήσαμε δεν ξέραμε πώς ακριβώς θα βγει όλο αυτό, ωστόσο ο χρόνος που περνάει μας κάνει όλο και πιο αισιόδοξους.Ελπίζουμε σε κάθε παιχνίδι να προσθέτουμε κάτι περισσότερο,αυτό ελπίζουμε και στο ερχόμενο παιχνίδι.
Αξιολόγηση,έλεγχος και διαχείριση. Σε κάθε αναμέτρηση προσαρμόζουμε τις επιλογές μας, ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα αλλά και τα δεδομένα που προκύπτουν φυσικά.