Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιμπάκης: Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου..

Published

on

Δηλώσεις για το νικηφόρο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με αντίπαλο τον Αθηναϊκό έκανε ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων Αντώνης Τσιμπάκης. Αναλυτικά ο τεχνικός της ομάδας της Ερυθραίας τόνισε:

Κάναμε την ανάλυση του βίντεο για την ομάδα μας κάτι που κάνουμε κάθε εβδομάδα με σκοπό την βελτίωση της . Κερδίσαμε δίκαια γιατί ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι,κρατήσαμε μπάλα,πιέσαμε τον αντίπαλο ψηλά ,είχαμε πάρα πολύ καλό ρυθμό, πάρα πολύ καλή ένταση στο παιχνίδι μας, ήμασταν πολύ αποφασιστικοί με πολύ καλή φυσική κατάσταση και με πολύ καλή τακτική συμπεριφορά,νομίζω ότι αυτά ήταν τα ‘κλειδιά’ για τη νίκη.

 

Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες του Αθηναϊκού,δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού,στο 2ο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο τον αντίπαλο και θεωρώ πως αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση το σκορ θα ήταν πιο μεγάλο,εκεί πρέπει να δουλέψουμε πολύ.Παρόλα αυτά, είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και για την ομάδα μου όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν.

 

Ανταποκριθήκαμε και στη δύναμη που πήγε το παιχνίδι και στο μυαλό και στην ψυχή. Καταφέραμε να δώσουμε ότι έχουμε μέσα μας και να πάρουμε μια πολύ σπουδαία νίκη για εμάς. Χαρήκαμε το παιχνίδι και συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία.

 

Στην συνέχεια έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι,δεδομένο και των απουσιών λόγω των 2 αποβολών που είχαμε,πρέπει από τώρα να σκεφτόμαστε αυτό το ματς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply