Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιμπάκης: “Με συγκεντρωση και πειθαρχία στην Πετρούπολη”

Published

on

Χωρίς δυο σπουδαίους παίκτες θα παραταχθεί ο Πανερυθραϊκος στο ντέρμπι της Πετρούπολης απέναντι στον Αρη.

Συγκεκριμένα, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Χρήστος Τσεβάς και Γιώργος Αντωνιάδης οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου αναγνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα και αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο Αντώνης Τσιμπάκης ο οποίος τόνισε:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει θέσει στόχο το πρωτάθλημα. Έχει ενισχυθεί και διαθέτει υψηλό μπάτζετ σε σχέση με εμάς με ποιοτικους παίκτες στο κομμάτι τόσο της επίθεσης όσο και της άμυνας. Από εκεί και πέρα, δουλέψαμε και λειτουργήσαμε σε κομμάτια τακτικής αυτή την εβδομάδα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωση και πολυ καλή αγωνιστική πειθαρχία από τους παίκτες μας σε΄ολο τα κομμάτια του αγώνα για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Ερωτηθείς για τα σημεία που πρέπει να είναι προσεκτική η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη υπογράμμισε:

Προσεκτικοί στην αμυντική μας λειτουργία και ιδιαίτερα στην γραμμή των μετόπιθσεν. Υπάρχουν στην επιθετική γραμμή ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Θεωρώ ότι εάν καταφέρουμε να εξουδετερώσουμε αυτά τα ατού θα έχουμε ελπίδες.