Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιμπάκης: “Μπήκαμε με αποφασιστικότητα”

Published

on

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα που σημείωσε η ομάδα του κόντρα στα Πετράλωνα τονιζοντας μετά το ματς:”

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν απέναντι σε αντίξοες συνθήκες.Γνωρίζαμε πως είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς με έναν πολυ καλό αντίπαλο ο οποίος έχει ενισχυθεί το καλοκαίρι. Έπρεπε να μπούμε και να τα δώσουμε όλα, έπρεπε να τρέξουμε πολύ και τα καταφέραμε. Μπήκαμε με αποφασιστικότητα, δυναμικά και προηγηθήκαμε.Θεωρώ πως οι παίκτες μας άξιζαν τη νίκη γιατί δούλεψαν πολύ .Παρ´ολο που αντίπαλος άλλαξε το σχηματισμό του στο 2ο ημίχρονο για να μας πιέσει δεν νομίζω οτι απειληθήκαμε ουσιαστικά. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία απλά απορούν όλοι στην ομάδα για μερικές σημαντικές αποφάσεις που δεν συνάδουν για την αξία ενός διαιτητή που κοσμεί τα γήπεδα της Superleague..Συγχαρητήρια στον αντίπαλο γιατί έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μέχρι το τέλος. Το σημαντικό για μας είναι οτι οι παίκτες βελτιώνονται συνέχεια κι αυτό είναι πολύ καλό.Προετοιμαζόμαστε πλέον για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Παντως οι κόκκινοι έχουν παράπονα για τη διαιτησία θεωρώντας ότι στο πρώτο γκολ στην αρχή της φάσης ο επόπτης είχε καταλογίσει ορθώς οφσάιντ ενώ απόρησαν όλοι στο σύλλογο με την κόκκινη πάνω στον Τσεβά.