Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιμπάκης: Περισσότερο αποτελεσματικοί στην επανάληψη

Published

on

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανερυθραϊκού μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι κόκκινοι απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων με 1-3 εκτός έδρας. Το τεχνικό επιτελείο είδε ότι οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν πλήρως στο αγωνιστικό πλάνο και ήταν φυσικό και επόμενο να μείνει ικανοποιημένο από την διάθεση και την προσπάθεια. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός του συλλόγου, Αντώνης Τσιμπάκης, ο οποίος τόνισε:

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και σίγουρα από την απόδοση της ομάδας στο β’ ημίχρονο που ήταν πιο γεμάτη και περισσότερο ουσιαστική. Τόσο στο α’ μέρος είχαμε την πρωτοβουλία απλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και παρουσιαστήκαμε επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια και στην τελική πάσα. Από εκεί και πέρα βελτιώσαμε αρκετά πράγματα στην επανάληψη και θεωρώ ότι πετύχαμε αυτή τη νίκη. Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς και θεωρώ ότι , βρισκομαστε εντός στόχου. Τα εξαιρετικά μηνύματα που παίρνουμε είναι από την απόδοση που έχουν κάποιοι νεαροί παίκτες και από την γενικότερη παρουσία της ομάδας. Αυτή τη στιγμή μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και χρειαζόμαστε σταθερότητα ώστε με το τέλος του πρωταθλήματος να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε περισσότερους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής’.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα των βορείων προαστίων επέστρεψε ο 18χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, Άγγελος Γεωργαμλής, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Σταμάτα που είχε παραχωρηθεί.