Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιμπάκης: “Πετύχαμε το στόχο μας-Πάντα η βαθμολογία λέει την αλήθεια”

Published

on

Η χρονιά ολοκληρώθηκε θετικά για τον Πανερυθραϊκό και αυτό οφείλεται σε μεγάλη βαθμό στη δουλειά που πραγματοποίησε ο Αντώνης Τσιμπάκης και οι συνεργάτες του.

Ο έμπειρος κόουτς που διέγραψε ακόμη μια σημαντική συνεισφορά στην πορεία των κόκκινων αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

Τελείωσε για εμάς μια χρονιά. Βασικά ο στόχος που είχαμε θέσει επετεύχθη και έγινε σχετικά νωρίς. Πέντε με έξι αγωνιστικές πριν το τέλος η ομάδα πέτυχε το στόχο. Ο δεύτερος στόχος ήταν να αναδείξουμε παίκτες από τις υποδομές και το καταφέραμε και αυτό. Με καλή εμφάνιση τόσο του Κατσάρα όσο και του Μαλλιαρίτση, όσο και των υπόλοιπων παικτών που αγωνίστηκαν. Καλή παρουσία επίσης είχε και ο Μανασίδης που προέρχεται από το εφηβικό μας τμήμα”.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει η ομάδα να δει την επόμενη μέρα”.

Στη συνέχεια παρέθεσε το δικό του σχόλιο για τη τελική κατάταξη της βαθμολογίας λέγοντας:

“Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Χαραυγιακό. Θεωρώ ότι είναι δίκαιος πρωταθλητής. Ήταν από τις πιο σταθερές ομάδες και σίγουρα το πρωτάθλημα ήταν αρκετά ανταγωνιστικό. Σε όλες τις αγωνιστικές έδειξε ότι ήταν ένα αμφίρροπο. Ο Χαραυγιακός και ο Αρης το διεκδίκησαν μέχρι τέλος.

Και στο κομμάτι της σωτηρίας, υπήρξε σημαντικό ενδιαφέρον. Η κατάταξη τα λέει όλα και πάντα θεωρώ ότι οι θέσεις που τερματίζουν οι ομάδες αποτυπώνουν την πραγματικότητα”.