Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιμπάκης: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Πανερυθραϊκό, Αντώνης Τσιμπάκης, από την παρουσια της ομάδας του στον αγώνα με τον Αρη Πετρουπολης.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε μετά τον αγώνα:

“Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την παρουσία της ομάδας και με το αποτέλεσμα. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το ματς εάν ήμασταν καλύτεροι στο επιθετικό τρανζίσιον. Ομολογουμένως η ομάδα είχε πολλές και σημαντικές απουσίες για το ματς (Τσεβας, Αντωνιαδης, Γλυνος) όμως στάθηκε εξαιρετικά.

Ηταν το πρώτο ματς που η ομάδα ξεκίνησε με τέσσερις μικρούς και είχε χαμηλό μέσο ορο ηλικιας. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε από τον αντίπαλο όσον αφορά το τακτικό κομμάτι.

Δεν μας προβλημάτισε ο αντίπαλος, και ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ποιοτική ομάδα με καλούς παικτες που κοσμούν το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσήλωση που έδειξαν στο τακτικό κομμάτι και στην στρατηγικη.

Οδηγήσαμε τον αντίπαλο εκει που θέλαμε και ουσιαστικά εαν εξαιρέσουμε δυο φάσεις δεν απειληθήκαμε ενώ δημιουργήσαμε και εμείς δυο καλές φάσεις. Το ματς πάντως δεν είχε αρκετές φάσεις αλλά και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν. Πάντως να σημειώσουμε ότι όταν μια ομάδα είναι πρώτη και εσύ πηγαίνεις με τόσες απουσίες εμπειρων παικτών, είναι δεδομενο ότι θα δεχθείς κάποιες φάσεις.

Δεν είχαμε λύσεις όμως είμαστε ικανοποιημένοι και θεωρώ το μέλλον ανήκει στους παίκτες μου και κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι αρκετά δύσκολο”.