Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιουρής: “Ο καθένας στον αθλητισμό παίρνει ότι του ανήκει και του αξίζει”

Published

on

 

Την δική του άποψη για την παραμονή των Τραχώνων στην κατηγορία εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Τσιουρής.

Αναλυτικά, το κείμενο

Τέλος καλό όχι όμως όλα καλά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι φέτος πετύχαμε τούς στόχους που είχαμε βάλει σαν διοίκηση και προσωπικά σαν πρόεδρος όσο αναφορά την πορεία της πρώτης ομάδας.

Λανθασμένος σχεδιασμός το καλοκαίρι από εμένα αρχικά,επιλογές και εφησυχασμός ύστερα από όλους μας, έφερε τούς Τράχωνες να έχουν στο τέλος του πρώτου γύρου μαζέψει μόλις 11 βαθμούς και να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω καμία ομάδα αυτή η πορεία δεν ήταν αντάξια του ονόματός μας της ιστορίας μας και της οργάνωσης μας έχοντας μάλιστα τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας με 600 παιδιά..

Ο καθένας όμως στον αθλητισμό παίρνει ότι του ανήκει και του αξίζει.Ευτυχώς η πολλή καλή δουλειά στο δεύτερο γύρο του Κου Παπακωστούλη, του υπολοίπου τεχνικού team και των παικτών έφεραν άλλους 22 βαθμούς και έστω και την τελευταία στιγμή αποφύγαμε να νιώσουμε τη μεγάλη πίκρα του υποβιβασμού.

Η τύχη όμως είναι με τούς δυνατούς και για αυτό το λόγο μου έριξε στα πόδια μου τον Ιανουάριο αυτό που χρειαζόταν η ομάδα επιπλέον.

Τον Γιώργο τον Μανωλιάδη που έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορικότερη σελίδα των Τραχώνων αφού ήταν μέλος της ομάδας μας που ανέβηκε αήττητη στη football league.

Ήταν αυτός που από την πρώτη ημέρα που ήρθε έβαλε μία φωτό της ομάδας έξω απο τα αποδυτήρια και υπενθύμισε ποιοί είναι οι Τράχωνες γιατί αυτός τα είχε ζήσει και αυτό που έκανε ήταν να το περάσει και στα άλλα παιδιά.

Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή είναι η οργάνωση, καλή η σωστή προετοιμασία αλλά μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχή και το πάθος.Μετά όλα τα …άλλα!!!

Ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια που έκαναν έτσι ώστε σήμερα αν μη τι άλλο να έχει φύγει ένα βάρος απο επάνω μας . Χρήστος Τσιούρης. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΑΧΩΝΕΣ