Connect with us

6ος Όμιλος

Τσιώλης – “Περιμένω να βγάλουμε αντίδραση”

Published

on

Ο Αήττητος Σπάτων έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τον Αιολικό  από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση στην 10η αγωνιστική. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός του συλλόγου Ευάγγελος Τσιώλης αναφέρθηκε στον αγώνα.

Διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη και θεωρώ πως δουλέψαμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το Σάββατο σε υψηλό ρυθμό.
Έχουμε αφήσει πίσω μας το άσχημο αποτέλεσμα και κάθε μέρα κοιτάμε να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά με τους παίχτες μου να δείχνουν μεγάλο πάθος στις προπονήσεις πράγμα που με γεμίζει με αισιοδοξία.

Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ της ομάδας και στα παιδιά που έρχονται.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο μιας και ο Αιολικός στην έδρα του βγάζει μια δυναμική, αλλά και εμείς περιμένω πως θα βγάλουμε αντίδραση και θα παιχτεί ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Επίσης θέλω να πω πώς μετά από 1 μήνα μπήκαμε για πρώτη φορά στο γήπεδο μας για προπόνηση και αυτό ίσως είναι το πιο σπουδαίο αφού δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα μου και ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.