Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσούκης: «Σκοπός μας πάντα η νίκη»

Published

on

Το Σάββατο (19/11), ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ηττήθηκε 1-0 από τον Ήφαιστο στο Περιστέρι. Η ομάδα του Νίκου Παπαρούνη δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει τις επιθετικές αρετές στον αγωνιστικό χώρο, είδε τον Νίκο Μπερτσιά να αποχωρεί υποβασταζόμενος στο ημίχρονο και εν τέλει έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τη γειτονική πόλη. Για την εν λόγω αναμέτρηση, αλλά και τον σημερινό αγώνα (23/11) ενάντια στον Άρη Πετρούπολης για το Κύπελλο, η ήρεμη δύναμη και ο ακούραστος εργάτης του άξονα, Σπύρος Τσούκης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας.

-Τι έφταιξε και που κρίθηκε το ματς κόντρα στον Ήφαιστο;

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα δυνατό και κλειστό παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα μέσα στην εβδομάδα για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε στον Ήφαιστο. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο αντίπαλος ευτύχησε να σημειώσει ένα τέρμα σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, κάτι που δεν κάναμε εμείς…»

-Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η απουσία του Μπερτσιά στο δεύτερο μέρος;

«Είναι ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας έως τώρα, όπως δείχνουν βέβαια και οι εμφανίσεις του και τα γκολ που έχει σημειώσει. Σίγουρα έπαιξε και αυτό σημαντικό ρόλο στο τρόπο επίθεσης μας στο δεύτερο μέρος.»

-Κύπελλο ενάντια στον Άρη Πετρούπολης. Σας ενδιαφέρει ο θεσμός;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος έχει αποδείξει πώς ότι αποτελεί μια ιδιαίτερη απειλή στο γήπεδο του. Όσο για το θεσμό, κοιτάμε κάθε παιχνίδι του προγράμματος μας ξεχωριστά και πάντα αγωνιζόμαστε με σκοπό τη νίκη.»