Connect with us

Uncategorized

Τυφώνας Τράχωνες σάρωσε το Ρουφ

Νίκησε 4-1

Published

on

Σαν σίφουνας πέρασαν οι Τράχωνες από το Ρουφ που παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τελικά επικράτησαν εύκολα με 4-1 του τοπικού ΠΑΟ. Στο 16′ ο Γιαννακόπουλος έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια, η ομάδα του Κώστα Μιχάλη με αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε το. τρίποντο.

Στο 21′ ο Σαπαλίδης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 29′ ο Καλλιπολίτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στο σύλλογο του Αλίμου. Στο 51′ ο Σαπαλίδης έκανε το 3-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε 4′ αργότερα ο Κώστας Μαστραντώνης που.. τιμώρησε την πρώην του ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Δρακοντίδη στο 62′ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Παπαβασιλείου (Δωδεκανήσου). Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ, Κώστας Κόσκινας υπέβαλε την παραίτηση του.

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Κώστας Κοσκινάς): Σκυριώτης, Κολιόπουλος, Κουκούλας, Ζαγκλής , Κωνσταντόπουλος Γ. (68′ Ασημάκης), Σαλάκου, Γιαννακόπουλος (70′ Δαραμάρας), Τζανετέας, Ρίζος, Μιχαήλ (80′ Καραϊνδρος), Κωνσταντίνου Χ.

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Βαγγελάκος, Ελευθεριάδης (84′ λ. τρ. Χιώνης), Κάρδαρης, Τριανταφύλλου, Σκόνδρας, Γούλας, Καλλιπολίτης (73′ Παπαδημητρίου), Δρακοντίδης, Μαστραντώνης (62′ Παυλίδης), Μπεθάνης, Σαπαλίδης.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply