Connect with us

3ος Όμιλος

Τόλιας: Δεν παραιτούμαι!

Published

on

Η διοικητική κατάσταση στον ΑΟ Χαλκίς είναι ασφυκτική με αποτέλεσμα να επηρεάζεται άμεσα και το αγωνιστικό σκέλος. Με λίγα λόγια ο σύλλογος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική και αν δεν αλλάξει άμεσα το τοπίο υπάρχει ο κίνδυνος η ομάδα να φτάσει ακόμα και σε διάλυση. Τα δείγματα οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα καθώς ποδοσφαιριστές αποχωρούν (Μπακομήτρος), ενώ αρκετοί ακόμα είναι αυτοί που έχουν εκφράσει τάσεις φυγής.

Ο αντιπρόεδρος (στην ουσία πρόεδρος) του ΑΟ Χαλκίς Γιώργος Τόλιας έδωσε το στίγμα του μιλώντας τόσο στο «ράδιο 1», όσο και σε οργανωμένους φιλάθλους που τον επισκέφθηκαν. «Δεν παραιτούμαι, τα πράγματα θα φτιάξουν από το τέλος του χρόνου, θα κάνω γενική συνέλευση για να μπουν και άλλα μέλη στο ΔΣ», είναι η θέση του Τόλια.

Όσο για το που θα βρεθούν τα χρήματα για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας η πληροφορία που προέκυψε αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος θέλει να διοργανώσει χοροεσπερίδα στις 24 Δεκεμβρίου με τιμή πρόσκλησης 15 ή 20 ευρώ προκειμένου να εξασφαλίσει έσοδα για τη λειτουργία του συλλόγου.

 

 

Πηγή: eviagoal.blogspot