Connect with us

stoplekto

Τ. Σπυρόπουλος: « Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη»

Published

on

Ο Ατρόμητος Κερατσινίου έχει ξεκινήσει μόλις δυο βδομάδες την προετοιμασία του και χωρίς να έχει κάποιο φιλικό στα πόδια του κατάφερε να γυρίσει το ματς με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου και στην παράταση να πάρει την πρόκριση. Για τον αγώνα μίλησε στη στήλη ο «πρωτομάστορας» του Ατρόμητου Τάκης Σπυρόπουλος, που μας είπε: « Το να γυρίσεις ένα παιχνίδι από 0-2 σε 3-2 και μάλιστα παίζοντας και 30 λεπτά παράτασης με μόνο δυο βδομάδες προπόνηση δείχνει την προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά όλες αυτές τις μέρες. Μπράβο τους, ωστόσο έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας και αν συνεχίσουμε έτσι θα καταφέρουμε πολλά. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον πρόεδρό μας Θανάση Μπαλαφούτη, που είναι σε όλες μας τις προπονήσεις πάντα παρώνκαι στηρίζει την προσπάθειά μας».

Πλέον οι Χαραυγιώτες προετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα του Κυπέλλου, όπου θα υποδεχθούν τη φιλόδοξη φέτος Κύπρο Κορυδαλλού.

* Ξεκίνησαν και οι Ακαδημίες του Ατρόμητου Κερατσινίου, οι οποίες φέτος θα είναι αρκετά αναβαθμισμένες σε όλα τα επίπεδα, με υπεύθυνο τον Τάκη Σπυρόπουλο, ενώ θα δημιουργηθεί και σχολή τερματοφυλάκων.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply