Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Υγιεινός περίπατος για το Περιστέρι που πέρασε με τριάρα από το Φάληρο

Published

on

Ένα ημίχρονο αντιστάθηκε το Παλαιό Φάληρο στις… ορέξεις του Περιστερίου που μετά τη νίκη απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων προκρίθηκε και στους 16 του Κυπέλλου ΕΠΣΑ επικρατώντας πριν λίγο με 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Θεοδώρου στο 50′, του Λειβαδά με πέναλτι στο 51′ και του Γεροδημήτρη στο 68 μετά από ασίστ του Μπέντα.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι σε ακόμη ένα ματς παρουσίασαν κάκιστο πρόσωπο δείχνοντας ότι θα πρέπει να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του, με τον Αρυριάδη να πετυχαίνει το γκολ της τιμής λίγο πριν το τέλος.

Στο 86′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Μπάμπης Σούρδης) Μεσσήνης, Χασιώτης, Ντζαβίδας (60′ Αργυριάδης), Μπέλερης, Σαμπάνης, Γιαννακόπουλος, Κωνσταντινιδης (66′ Αναγνώστου), Ανδρέου (46′ Ναρλιάν), Φωτιάδης, Πασάς (60′ Σαρρής), Καλλιοντζάκης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Τσιώσης, Τρόκα (84′ λ.τρ. Αποστολοπουλος), Μπέντας, Μπούζας (75′ Διονυσόπουλος), Σεττελάρι, Ζιάμπρας, Λέτσι, Κλωνάρης, Θεοδώρου (79′ Καραχάλιος), Λειβαδάς (58 Ρίζος), Γεροδημήτρης.