Connect with us

Γ Εθνική

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Απόλλων Σμύρνης, 2-0 εκτός τον Ελλοπιακό

Published

on

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη που τον κρατάει ζωντανό και ανεβάζει τις ελπίδες παραμονής πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε εκτός έδρας επί του Ελλοπιακού με 2-0.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Ελαφράς Ταξιαρχίας, η οποία δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ανακοινώθηκε από τους γηπεδούχους η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Παπαναστασίου.

Μόλις στο 4′ ο Λιάκος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 68′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Ριζάι εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή ο Τσέλλος σούταρε με τη μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα αλλά να σταματάει σε σώμα συμπαίκτη του! Στο 78′ ο Απόλλων κέρδισε πέναλτι, με τον Καραγκούνη να εκτελεί εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Κυπραίος, Χατζηαντωνίου, Ευθυμίου (15′ λ.τρ. Τσέλλος), Καλαμπόκας, Λάμπρου (60′ Ριζάι), Ιγκμπινόμπα (80′ Σαντζάκου), Βιέννας, Χασάι, Τζόρνταν (60′ Αλεξανδρής), Μεγάλος.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρονάλντ Γκόμεζ): Ντροζντ, Πριόνας, Τασιούλης, Λιάκος (46′ Σπαρτιάτης), Ρέτζος, Πατίλας, Πιαστόπουλος, Σάλλα (86′ Κιρκιλιανίδης), Καραγκούνης (90′ Νοσάτζε), Παπαχρονόπουλος, Τσούμπας.