Connect with us

slideshow

Υπέγραψε και ο Κάμπας!

Published

on

Η αποχώρηση του Τάκη Ντεντόπουλου σήμανε συναγερμό στις τάξεις της ομάδας του Ταύρου, δεδομένου ότι έμπειρος επιθετικός ήταν εκείνος που αποτελούσε την αιχμή του δόρατος για τον ”Φονέα” την περσινή σεζόν. Ωστόσο, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου έδωσε τα χέρια με ένα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει την ικανότητα να υπερκαλύψει το κενό που άφησε ο πρώτος σκόρερ του 8ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Η αναφορά μας γίνεται στον Ηλία Κάμπα, ο οποίος μετά από συνεχείς συζητήσεις, συμφώνησε με τους ανθρώπους των ”κιτρινόμαυρων”, ώστε να βρίσκεται στη… φαρέτρα του Κώστα Ψυρόπουλου τη νέα περίοδο. Να σημειωθεί, πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φωστήρα ήταν καθαρά προσωπική επιλογή του Καλαματιανού τεχνικού. Το βιογραφικό του Κάμπα δεν σου αφήνει περιθώρια να αμφισβητήσεις την αξία του. Απόδειξη αποτελούν οι επιδόσεις που έχει σημειώσει στις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του ΠΑΟ Γλυφάδας, έχει συνδέσει το όνομα του με τον Ηλυσιακό, καθώς την περίοδο που συγκαταλέγονταν στο έμψυχο δυναμικό του σωματείου του Ζωγράφου πραγματοποίησε τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του. ( 2003-2004: 35 συμμετοχές 16 τέρματα, 2004-2005: 24 συμμετοχές 18 τέρματα, 2005-2006: 24 αγώνες 15 τέρματα, 2006-2008: 57 αγώνες 29 τέρματα. Για να φτάσουμε στην σεζόν 2008-2009, όπου ο Κάμπας… μεσουρανούσε στα γήπεδα της Β’ Εθνικής, καθώς σε 32 συμμετοχές βρήκε ”δίχτυα” 20 φορές με την ”κιτρινόμαυρη” φανέλα). Την επόμενη χρόνια μεταπήδησε στον Ατρόμητο Αθηνών (Super League), ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του μεταξύ άλλων σε Αστέρα Ζωγράφου, Πανηλειακό, Αθηναϊκό, ΑΟ Πάτρας, Ηλιούπολη και ΠΑΟ Γλυφάδας (Football League 2).

 

Επένδυση με Τσούκη

Παράλληλα, παίκτης της ομάδας θεωρείται πλέον και ο Σπύρος Τσούκης, ο οποίος ενώ όλα έδειχναν ότι θα βρισκόταν την ερχόμενη σεζόν στο ρόστερ της Κορίνθου, τελικά κατέληξε στον ιστορικό σύλλογο από τον Ταύρο.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας, αγωνιζόταν μέχρι τα μισά της περσινής χρονιάς στον ΑΟ Χαϊδαρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη περίοδο αποτελούσε και συμπαίκτη του Τρύφωνα Τσώνη στο σωματείο των δυτικών προαστίων. Οι εμφανίσεις του Τσούκη κίνησαν το ενδιαφέρον της ”Μπάρτσα”, η οποία στην μεταγραφική περίοδου του Ιανουρίου ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον 20χρονο παίκτη. Ο τελευταίος, μάλιστα, αναδείχθηκε νταμπλούχος (πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο και Κύπελλο ΕΠΣ Κορινθίας) με τη φανέλα της Κορίνθου, αποτελώντας και ένα εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών για του συγκρότημα του Γιάννη Καντά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply