Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Υπέρ της συγχώνευσης Μανδραϊκού- ΠΑΟΚ Μάνδρας ο Τάσος Δούκας

Published

on

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο http://athenswest.gr ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάνδρας Τάσος Δούκας. Πιο συγκεκριμένα ο διαχρονικός ηγέτης του σωματείου στάθηκε στην υλοποίηση της συγχώνευσης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Μάνδρας και Μανδραϊκού, κίνηση την οποία ο κύριος Δούκας είχε επιχειρήσει και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως τότε να υπάρξει ανταπόκριση από τους ανθρώπους του Μανδραϊκού.

Ο ίδιος μίλησε και στην ιστοσελίδα μας και ανέφερε τα εξής: “Σε λίγες μέρες και ο ΠΑΟΚ Μάνδρας θα προστεθεί στις ομάδες που έχουν λάβει ειδική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κάτι το οποίο είναι αυτονόητο, καθώς είναι προϋπόθεση πλέον για να μπορείς να υπάρχεις σαν σωματείο. Είναι κάτι από μόνο του αυτονόητο για όλες τις ομάδες. Από εκεί και πέρα εμείς εμμένουμε στην διάθεσή μας να ενώσουμε οι δυο ομάδες τις δυνάμεις μας, ώστε η πόλη της Μάνδρας να αποκτήσει μια ομάδα που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Ωστόσο και να μην υλοποιηθεί αυτό,  ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει πλάνο και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια”.

Αναλυτικά η πλήρη συνέντευξη όπως την παραχώρησε ο κύριος Δούκας:

https://www.athenswest.gr/dhmoi/mandra-eidyllia/%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%8d%cf%82-%ce%b5%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%cf%8c%ce%b3%ce%bc%ce%b1/?fbclid=IwAR2Eef5IwXu0MrI2XwaYjD6IsfgCeUqI1vW_ZMJ13gbyuzksxRBajFsmGD8