Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Υπερηχητική Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, 3-0 τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Published

on

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γαλάτσι, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες, με την πρώτη καλή ευκαιρία να καταγράφεται στο 7’ όταν ο Λάνη έδωσε ωραία πάσα μέσα στην περιοχή στον Γιαμαρέλο, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Θεοφανίδης. Στο 26’, ο Γράβας μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Ελπίδας, έκανε το πλασέ από δύσκολη γωνία αλλά ο Τεννές έδιωξε σε κόρνερ.

 

Στο 29’ το σουτ του Θεοδωρακάτου πέρασε άουτ, όπως και το σουτ του Λάνη από δύσκολη γωνία στο 37’. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, το σουτ του Μπατζέλη από μακριά πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Τεννέ. Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίδα μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 48’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Γιαμαρέλος από τα αριστερά έκανε εξαιρετική σέντρα, με τον Παππά με όμορφο πλασέ στην κίνηση να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοφανίδη για το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Γράβα από καλή θέση βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Τεννέ.

 

Παρά το 1-0, οι παίκτες του Δήμου Τσιμιλιώτη δεν σταμάτησαν την πίεση τους ψάχνοντας να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Στο 59’ έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Γαλατσίου, ο Ζενουνλλάρι έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κασνέτσι εκτέλεσε ένα φάουλ από τα πλάγια, ο Παππάς πήρε την κεφάλια με τη μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Θεοφανίδη και ο Τσοχαντάρης από κοντά έκανε το 2-0 με ψύχραιμο πλασέ.

 

Στο 68’, ο Κοτσίνης έβγαλε μια εκπληκτική μπαλιά στον χώρο στον Κίτσο, αυτός βρήκε τον Κασνέτσι στο σημείο του πέναλτι αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω. Στο 75’ ο Κίτσος έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή του Γαλατσίου, έδωσε στον Λάνη που είδε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει το σουτ του δύσκολα σε κόρνερ.

 

Στο 79’ έπειτα από μια βαθιά μπαλιά από την άμυνα της Ελπίδας, ο Ζενουνλλάρι πίεσε τον Ζακουντίνο, αυτός προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα με το κεφάλι στον τερματοφύλακά του που είχε βγει με τη μπάλα να περνάει και τον Ζενουνλλάρι να την σπρώχνει στα δίχτυα προ κενής εστίας για το 3-0. Στο 85’ ο Τσοχαντάρης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Γαλατσίου, <<τσίμπησε>> τη μπάλα με πλασέ, αλλά κατέληξε στο δεξί δοκάρι. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, το σουτ του Παλάσκα μπλόκαρε ο Τεννές. Το 3-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την Ελπίδα να παίρνει μια πολύ σημαντική και δίκαιη, με βάση την εικόνα του αγώνα, νίκη.

 

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Τεννές, Κίτσος, Κουνάδης, Παππάς, Σπυρόπουλος Παντ., Ζενουνλλάρι (90’ Ντάκα), Κασνέτσι (89’ Μπάνι), Τσοχαντάρης, Λάνη (86’ Μάρκου Αλ.), Γιαμαρέλος Αλ.

 

ΠΑΣ Γαλάτσι: Θεοφανίδης, Τσέπας (46’ Παπαδόπουλος), Μπατζέλης Π. (78’ Κικιβαράκης), Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Τσαπατώρης (69’ Τουλούμης Απ.), Νταβαρίνος, Γράβας (60’ Παλάσκας), Θεοδωρακάτος, Αρετάκης (78’ Μπατζέλης Κ.)

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ