Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Υπερηχητική η ΑΕ Μοσχάτου 0-6 την Χαλκηδόνα !!!

Published

on

Ομάδα από άλλο πλανήτη η ΑΕ Μοσχάτου άλωσε το «Παντελής Νικολαΐδης» και συνέτριψε με 0-6 την Χαλκηδώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πέντε γκολ των νικητών σημειώθηκαν στο α’ μέρος .

Οι φιλοξενούμενοι που συνεχίζουν χωρίς βαθμολογική απώλεια με φοβερή επιθετική συγκομιδή , έχοντας σημειώσει 20 τέρματα σε 4 αγώνες , έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που μόνο αδύναμη δεν θεωρείται.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα των γηπεδούχων στο φετινό πρωτάθλημα. Το Μοσχάτο ξεκίνησε επιθετικά με ηγέτη και σκόρερ τον Πασαλίδη που ήταν όμως ο μεγάλος άτυχος του αγώνα στη συνέχεια . Μετά από ενέργεια του τελευταίου στο 6’ ο Χαλβατζίου με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 13’ και στο 24 ‘ ο Πασαλίδης με δυο προσωπικά του γκολ με φοβερά σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 . Όμως αποχώρησε στη συνέχεια από τον αγώνα τραυματίας ,μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Μάνθου.

Ο Πασαλίδης μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου , όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση και απέφυγε τα χειρότερα . Θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο εβδομάδες. Τον ρόλο του Πασαλίδη στη συνέχεια ανέλαβε ο Νιζάμης που με δυο υπέροχα γκολ στο 34’ και στο 38’ έγραψε το 0-5.

Οι «μηχανές έσβησαν» στην επανάληψη . Παρόλα αυτά ο Τουφεξίδης μετά από ωραία ενέργεια του Χαλβατσίου με σουτ έγραψε το τελικό 0-6.

Το παιχνίδι πάντως παρά την διαφορά του σκορ ήταν πολύ δυνατό και σε μερικές περιπτώσεις ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον διαιτητή Ζησιμόπουλο που προσπάθησε να βγάλει αναίμακτα το παιχνίδι.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Κρασσάς, Κόμης( 78’ Χαλκίδης) , Πνευματικός, Μπέλιας Μάνθος( 46’ Μανδαμαδιώτης) Κοτσάι, Λαλάι , Κούσιας, Μαρούλης, Ζαρκαδούλας( 71’ Βλάχος), Φερεντίνος( 46’ Χανιώτης)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Αφουξενίδης, Σταύρου( 63’ Κόντι), Ξενιτόπουλος, Λίτσας, Φισκατόρης Ε.( 46’ Παυλάκης) , Σιδηρόπουλος( 75’ Βαζαίος) . Λελούδας, Νιζάμης, Θεοδοσίου( 63’ Τουφεξίδης) Πασαλίδης( 43’ λ.τρ. Μακροστέργιος) , Χαλβατσίου)