Connect with us

stoplekto

Υποβίβασε τον Άτλαντα Κυψέλης ο Φωστήρας Καισαριανής

Published

on

Την περασμένη Τετάρτη (27/5) στο ΔΑΚ Αιγάλεω, Φωστήρας Καισαριανής και Άτλας Κυψέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 δίνοντας την ευκαιρία στον Ατρόμητο Χαλανδρίου να χαμογελάει. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Κυψέλης υποβιβάστηκε στην Γ’ κατηγορία της Αθήνας ενώ ο Φωστήρας θέλει μόνο νίκη την ερχόμενη Κυριακή στην Νέα Ιωνία για να παραμείνει. Εκεί θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Χαλανδρίου που με ισοπαλία θα αγωνίζεται του χρόνου στην Β’ κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πραγματοποιήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον και μαχητικό παιχνίδι. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν καλύτερα παίρνοντας το προβάδισμα στο 9′ με τον Τσιρογιάννη, όμως οι τυπικά φιλοξενούμενοι αντέδρασαν αποτελεσματικά. Στο 22′ ο Μποσνιάκου ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 38′ ο ίδιος παίκτης βρήκε ξανά δίχτυα αλλά ο διαιτητής Γκαμάρης ακύρωσε το τέρμα του σε μια οριακή φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο άρχοντας της αναμέτρησης απέβαλε αρχικά στο 75′ τον Αλιμέντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στις καθυστερήσεις ο Ρηγόπουλος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια εξαιτίας της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχτηκε για εξύβριση.

Διαιτητές: Γκαμάρης, Κουτσογιάννος, Νικολαδός.

Φωστήρας: Γαλανάκης Γ., Αλιμέντα, Πανώλης, Τσιρογιάννης, Τσάκαλος Η., Αντωνιάδης, Διγενής (76’ Τσάκαλος Π.), Καραγιώργος (60′ Σακελλαρόγλου, 81′ λ.τρ. Καριοφύλης), Γεωργίου, Γαλανάκης Χ., Ιωαννίδης.

Άτλας: Χρανιώτης, Κοσμίδης Τ. (64’ Κοσμίδης Γ.), Τσιτσόπουλος, Καμαλεδάκης, Ζησόπουλος, Χρυσοχοΐδης, Μποσνιάκου, Τελάι, Κούτσης, Ρηγόπουλος, Σλεποκούροβ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply