Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Υποβιβάστηκαν οι Νέοι Ευγενείας, 3-0 ο Άρης Αμφιάλης που ελπίζει…

Published

on

Ένας ψυχωμένος Άρης Αμφιάλης, αν και έπαιζε από το 25′ με δέκα παίκτες κατάφερε να λυγίσει στο δεύτερο ημίχρονο με 3-0 τους Νέους Ευγενείας στο γήπεδο του Ρέντη και να ελπίζει πλέον στην παραμονή του, ανάλογα με το τι θα κάνουν οι δύο πρωταθλητές Ατρόμητος Πειραιά και Περαμαϊκός στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής. Αντίθετα οι Ευγενειώτες “αποχαιρετούν” την Α’ Κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια.

Η ομάδα του Μανώλη Πράσινου μόλις στο 25′ έμεινε με δέκα, καθώς αποβλήθηκε ο Βαζαίος. Αυτό όπως δεν πτόησε τον Άρη, καθώς με την βοήθεια του πάγκου και τις καθοριστικές αλλαγές που έγιναν, κατάφερε να φτάσει σε αυτό το 3-0 με τέρματα των Γεωργιάδη(51′), Θεοδωρόπουλο(82′) και Καραντινού(87′).

Διαιτήτευσε ο Λεμπέσης.

ΑΡΗΣ: Κουλούρης, Ζαχαρίου(37′ Αναστασίου Δ.), Αναστασίου Γ., Γκόλγκαρης, Βαζαίος, Καραντινός, Ζευγολατάκος(83′ Μπαϊρακτάρης), Πρεβεζιάνος, Σάνκα(69′ Κλίνης), Ουγκρής(46′ Θεοδωρόπουλος), Κανταράς(46′ Γεωργιάδης).

ΝΕΟΙ: Σκυλάς, Αδαμακόπουλος, Αναστασίου, Λεωνιδόπουλος, Κουτράκης, Εφραιμίδης, Κασσαλής(81′ Δόσης), Κότι(78′ Βιτωράτος), Κοζανίτης, Τζαφεράι, Χαρμπίλης(63′ Τσώλας).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ