Connect with us

stoplekto

Υποβιβάστηκε ο Θρασύβουλος παρά τη νίκη

Published

on

Μαύρη σελίδα στην ιστορία του Θρασύβουλου. Στο απόλυτο ντέρμπι παραμονής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιζαν για τη σωτηρία τους, η ομάδα της Φυλής επικράτησε μόνο με 1-0 του ΠΑΟΚ Μάνδρας, ο οποίος με την “κληρονομιά” του 3-1 από τον πρώτο γύρο, παρέμεινε παρά την ισοβαθμία στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν από την αρχή, καθώς κυνηγούσαν δύο γκολ στην αναμέτρηση. Κατάφεραν να προηγηθούν στο 58′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κοντούλη, το οποίο εκτελέστηκε δύο φορές, καθώς την πρώτη φορά, ο Τσαπουρνής απέκρουσε, αλλά ο διαιτητής Ντάουλας θεώρησε ότι ο γκολκίπερ είχε κουνηθεί νωρίτερα από τη γραμμή τέρματος.

Το τελικό σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα και έτσι ο Θρασύβουλος από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ελθίνι, Χαλιμούρδας(84′ Βλάμης), Πετράκης(53′ Καψάλας), Γιαννακόπουλος, Κλογκέρι, Βάσης, Μιχάλης(74′ Καμπόλης), Κοντούλης, Λύτρας(84′ Λιόσης), Τζούντι, Χατζαντωνάκης.

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Τσαπουρνής, Βλαχόπουλος, Φυσαράκης(87′ Δούκας Α.), Πατσάνι, Παυλίδης, Χατζής, Φλορέα(92′ Μήνος), Γκίνης(84′ Τσέκα), Νταούτι, Δούκας Δ., Σκόνδρας.