Connect with us

6ος Όμιλος

Υποβιβάστηκε το Αιγάλεω-Ελπίζει ο Μανδραϊκός

Published

on

Την χειρότερη στιγμή της ιστορίας του βιώνει το Αιγάλεω καθώς η ιστορία ομάδα μετά το ισόπαλο 1-1 που σημείωσε με τον Μανδραϊκό υποβιβάζεται μετά από αρκετά χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι κυανόλευκοι για να εξασφαλίσουν σίγουρα την παραμονή θα πρέπει να κερδίσουν το τελευταίο ματς με τον Περαμαϊκό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 10′ με τον Κοντιζά να γράφει το 1-0. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς 5′ αργότερα ο Μπούγιας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 εκμεταλλευόμενος το φάουλ του Σερέπα. Στο 68′ το ”Σίτυ” έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Κουτσοδήμου, με τους κυανόλευκους να φτάνουν κοντά στο 2-1 στο 73′ όμως η προσπάθεια του Σερέπα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 80′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Βασίλης Καραούλης) Ντούσης, Μπιλίτσης, Κουσουρής, Κολιτσίδας, Ζαγκλής, Ιατρού, Ζαχαράτος, Μπούγιας (80′ Λελούδας), Σερέπας, Παναγιωτόπουλος, Καϊμακαμούδης

ΑΙΓΑΛΕΩ (Τάκης Μανδραφλής) Ρόππας, Παπουτσής, Στριμμένος (55′ λ.τρ. Πουλάκης), Ταμπάκης, Κουμπούλης, Τζανετάκος (70 Ναυπλιώτης), Κουτσοδήμος, Μαυρομάτης, Κοντιζάς, Τουρνάς (80′ Τουρκοχωρίτης), Παπαναστασίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply