Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Υποβιβασμός για Θρίαμβο Αθηνών, ελπίδες για Κένταυρο-Με συνοδεία αστυνομίας έφυγε από το γήπεδο ο διαιτητής Ευαγγέλου

Published

on

Σε ένα ματς όπου κυριάρχησε η ένταση και το πάθος, Θρίαμβος Αθηνών και Κένταυρος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με αποτέλεσμα οι “πράσινοι” μετά από αρκετά χρόνια να υποβιβαστούν στην Β ΕΠΣΑ. Από την άλλη, ο Κένταυρος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και σε περίπτωση που κάνει το 2Χ2 κερδίζει την παραμονή στα ματς που απομένουν.

Πάντως, σε ακόμη ένα παιχνίδι σημειώθηκαν εικόνες που δεν τιμούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αφού με τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης, Ευαγγέλου, έγραψε τα εξής στο φύλλο αγώνος: “Μετα τη λήξη του αγώνα και ενώ βρισκόμασταν στον αγωνιστικό χώρο απέβαλλα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Λαχανα διότι έβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Την ίδια στιγμή εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου λέγοντας μου τα εξής: Να δω πως θα φύγεις από εδώ ρε γαμ… ε που έδωσες τόσες καθυστερήσεις. Την ιδια στιγμή μικρός αριθμός οπαδών της γηπεδούχου ομάδες χτύπαγαν έντονα την πόρτα που χωρίζει τα αποδυτήρια από την κερκίδα και γι αυτό το λόγο κάλεσα την αστυνομία και αποχώρησα συνοδεία της”.

Στο 17′ ο Ζαφείρης έκανε το 1-0, με τον Μέτσο στο 28′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 69′ ο Ζαφείρης και πάλι έκανε το 2-1, με τον Κολιό στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Άρης Τσαγδής) Λαχανάς, Κωνσταντίνου (85′ Τουάσι), Κόνιαρης, Γεωργιόπουλος, Δράκας, Μερκούρι, Μπούζης, Τραντος, Ζαφείρης, Ζευκιλλής, Σχουλλής.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Άγγελος Εμμανουηλίδης) Μπάτσας, Κοντογιάννης (82′ Ένζι), Κουτσουβέλης, Κολλιός, Αλβανός, Ελεζάι (46′ Δαραμούσκας), Μανίκας, Μέτσο, Δέτσης (68′ Μπότσης), Κωνσταντάκης, Θεοδωρίδης Γ. (60′ Νικολαϊδης)