Connect with us

Γ Εθνική

Υπογράφει στον Βύζα ο Λαμπρόπουλος

Published

on

Κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου με την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή μείωση αποδοχών και ο ποδοσφαιριστής δεν δέχτηκε.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος βοήθησε την ομάδα στην άνοδο της Παναχαϊκής από την Γ’ στην Β’ Εθνική κατηγορία και ήταν ένας εκ των αρχηγών της ομάδας.

Ο 25χρονος αμυντικός Γιώργος Λαμπρόπουλος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα των Μεγάρων.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Βύζαντα και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Μεγάρων. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή και θα αποτελέσει μια από τις βασικές λύσεις στην οπισθοφυλακή για τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είχε και επαφές με τον Ολυμπιακό Βόλου για να συνεχίσει την καριέρα του στους Ερυθρόλευκους, αλλά οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στο θέμα της εισόδου τους στο πρωτάθλημα αποτελεί πρόβλημα.

Η ομάδα των Μεγάρων συνεχίζει την ενίσχυση της και αναμένεται να κάνει αρκετές κινήσεις ακόμη, κυρίως με ποδοσφαιριστές που θα προφέρουν εμπειρία στην ομάδα και θα γνωρίζουν την κατηγορία.

***Το Σάββατο η ομάδα Κ20 θα δώσει φιλικό αγώνα στη Νέα Πέραμο με την Αγία Ελεούσα ενώ την Κυριακή η πρώτη ομάδα θα αγωνιστεί στην Ελευσίνα με τον Αστέρα Μαγούλας στις 18:00.

ΑΝ.ΤΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply