Connect with us

stoplekto

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φυλής ο Παναγιώτης Λουμάκης

Κατεβαίνει με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη

Published

on

Την απόφαση να κατέβει στις Δημοτικές Εκλογές με την παράταξη του Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη «Δύναμη Συμμετοχής» πήρε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ακράτητου και σημερινός προπονητής του Αστέρα Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Λουμάκης. Μια απόφαση καθόλου τυχαία, καθώς ο ίδιος ασχολείται από τα νεανικά του χρόνια έντονα με τα κοινά της περιοχής και ο νυν Δήμαρχος τον εμπιστεύτηκε βλέποντας στο «πρόσωπό» του την ανάγκη που έχει η πόλη για ανθρώπους που πάνω από όλα την πονάνε και βάζουν το «εγώ» σε δεύτερη μοίρα.

Φιλόδοξος και δραστήριος από τα μαθητικά του χρόνια κιόλας, ο Παναγιώτης Λουμάκης ξεχώριζε για την ηγετική του ικανότητα καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος του 15μελους συμβουλίου του 1ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων, ενώ ακόμα και σήμερα δείχνει την συμπαράστασή του στο σχολικό περιβάλλον όντας Ταμίας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, όπου φοιτούν τα παιδιά του.

Ωστόσο η αθλητική του διαδρομή είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την περιοχή, καθώς ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις Ακαδημίες του Ακράτητου, ενώ τίμησε επάξια την φανέλα της αντρικής ομάδας. Παράλληλα πέρασε και από τοπικές ομάδες των Άνω Λιοσίων, όπως ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, Ζωφριά και Εθνικός Πανοράματος, μέχρι το 2012, όπου και «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά  του παπούτσια για χάρη της προπονητικής. Πέρσι δούλεψε με επιτυχία στις Ακαδημίες του Ακράτητου, ενώ φέτος είναι στο «τιμόνι» του Αστέρα Άνω Λιοσίων στην Β’ ΕΠΣΔΑ.

Ο Παναγιώτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ. Μπουραΐμη με σκοπό χωρίς «ξύλινα» λόγια και υποσχέσεις, αλλά με πολλή δουλειά να συμβάλει ουσιαστικά για το καλύτερο του δήμου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply