Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Υπόκλιση των Αγίων Αναργύρων στην Αργυρούπολη

Published

on

Ανεβαίνει διαρκώς η Αργυρούπολη και εντυπωσιάζει με νίκες σαν την σημερινή ενάντια στους Αγίους Αναργύρους. Οι ‘πορτοκαλί’ επικράτησαν 2-1 με ανατροπή πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε μια Ένωση γεμάτη απουσίες και χωρίς τον Ιβάν Ρούσεφ από το 21′ λόγω τραυματισμού. Ο Βούλγαρος άσος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 15′ με όμορφο σουτ και κακό υπολογισμό του Λεβέντη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 20′ από τον Δρακοντίδη, ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε έξυπνα ο Δομάζος από τον Πλεξίδα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε να είναι καλός αφήνοντας ικανοποιημένους του 200 οπαδούς που βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Αργυρούπολης Β’. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 72′ χάρις την κεφαλιά του νεοεισελθέντα, Δημήτρη Λεβέντη, ύστερα από σουτ του Κοκκινέλη στο κάθετο δοκάρι, ενώ στο 80′ η συνεργασία Ντούβλη και Δρακοντίδη κατέληξε στο δοκάρι του Σαράντη. Έτσι, το συγκρότημα του Γιάννη Λεβέντη ανέβηκε έκτο φτάνοντας στους 19 πόντους τους Αγίους Αναργύρους, όπως Σούρμενα και Ρουφ.

Διαιτητές: Ντάουλας Φ., Γεωργακόπουλος Π., Τσαλίκης Ε.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ.Ε., Τσάκαλος (52′ Ακογλάνης), Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης Μ., Παλόγλου, Κωνσταντινίδης, Δομάζος (70′ Ντούβλης), Υφαντής, Παπακωνσταντίνου (52′ Λεβέντης Δ.Ι.), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Ένωση (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Κόντος (50′ Τούρλας), Πλεξίδας, Κοκότης, Μεταλλινός, Βυζανιάρης, Κοσμάς (70′ Κοντογουλίδης), Μπόσιος, Δημαράς, Ρούσεφ (21′ λ.τρ. Σερδενές), Στραβοκέφαλος.

Photo: Sportifico.gr