Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Υψηλές πτήσεις για την Αγία Ελεούσα

Published

on

Τις υψηλές πτήσεις συνεχίζει η Αγία Ελεούσα που επικράτησε στην Πετρούπολη 2-0 του Άφοβου. Οι ‘μπλε’ με γκολ των Τσολάκογλου και Ρούσσου πήραν ακόμα ένα τρίποντο φτάνοντας τους 13 πόντους στην δεύτερη θέση, όπως ο Χαραυγιακός. Αντίθετα, οι ‘κυανόλευκοι’ χωρίς προπονητή στον πάγκο παραμένουν ουραγοί μαζί με τον Αττικό έχοντας ένα πόντο.

Η πρώτη μεγάλη φάση ανήκει στους τυπικά γηπεδούχους και συγκεκριμένα τον Νάτση που σημάδεψε το δοκάρι στο 6′ με κεραυνό εκτός περιοχής. Στο 23′ ο διαιτητής Σχίζας καταλογίζει πέναλτι για μαρκάρισμα στον Ρούσσο, όμως ο αρχηγός της ΑΠΕ στέλνει την μπάλα άουτ από τα έντεκα βήματα. Έτσι, το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αλλά μέχρι το 51′. Σε εκείνο το σημείο ο Τσολάκογλου εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στα καρέ του Σταυριανουδάκη και με σουτ πραγματοποίησε το 1-0. Το τελικό 2-0 σφραγίστηκε στο 87′ χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρούσσου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος ‘ξεχρεώνοντας’ για την προηγούμενη άστοχη προσπάθεια του.

Διαιτητές: Σχίζας Κ., Τσολακίδης Λ., Νιδριώτης Μ.

Άφοβος (Νίκος Καρνασόπουλος): Σταυριανουδάκης, Τζωρτζάτος Θ., Μήτσος, Ξούρας Γ., Ζώτος, Τσιάμαλος (66′ Μπέλιος), Καργιώτης, Τζωρτζάτος Β. (46′ Καρτσωνάκης), Νάτση (63′ Γεωργιάδης), Ηλιόπουλος, Σαλίτα.

ΑΠΕ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Ζούκας, Μουστάκης, Καζάλας (71′ Μωϋσιάδης), Γιολδάσης (46′ Μιχελής), Βατίστας, Τσολάκογλου, Κακαβάς, Κλωνάρης, Χρυσούλης, Πολυκρέτης, Ρούσσος (88′ Μπούσης).