Connect with us

stoplekto

Υψηλές πτήσεις για την Ελευθερούπολη

Published

on

Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, όμως η Ελευθερούπολη συνεχίζει δυνατά και ανεβαίνει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. Πλέον, βρίσκεται δεύτερη έχοντας 17 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό που έχει 19 δείχνοντας ότι θα παλέψει για την άνοδο. Κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου πήρε το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο με 2-0 εντός έδρας παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Το σκορ άνοιξε ο Χάλας στο 29′ αξιοποιώντας την όμορφη ενέργεια του Τσουτσουδάκη, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 43′, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Ευτυχώς για τον αρχηγό των γηπεδούχων, ο Φατούρος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με κεφαλιά. Όσον αφορά τους τρίτους ‘πορτοκαλί’ που απέχουν ένα πόντο από τους ‘κιτρινόμαυρους’, έμειναν στην προσπάθεια παρότι επιχειρούσαν συχνά να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητές: Ευαγγέλου Α., Γούναρης Π., Νιδριώτης Μ.

Ελευθερούπολη: Λεσγίδης, Μακρής (89′ Λιάτης), Δρυμωνίτης Θ., Πολυτσέρης, Φατούρος, Βλάχος, Δαυίδ, Τσούκας, Σπάρος (85′ Μπίνης), Τσουτσουδάκης, Χάλας (71′ Μουκίδης).

Άγιαξ: Καπακτσόγλου, Στασινόπουλος, Λέκκας, Μπίζι, Αγγελόπουλος, Καντέλη (46′ Ερμάλ), Κοθράς, Μάρκος, Ζωγράφος (78′ Δήμας), Πούλιος, Θεοφάνους, Μιχαηλίδης.