Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Υψηλοί στόχοι στον Άρη Αμφιάλης

Published

on

Παρέμεινε ο βασικός κορμός στον Άρη Αμφιάλης με στόχο να κερδίσει η ομάδα ότι δεν μπόρεσε πέρυσι που έχασε την άνοδο στα play off .

Προπονητής θα συνεχίσει και φέτος ο επιτυχημένος Βαγγέλης Κώτος που έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Καταφέραμε να κρατήσουμε τον περσινό κορμό με αξιόλογους ποδοσφαιριστές που στο περσινό πρωτάθλημα η τύχη μα γύρισε την πλάτη στα μπαράζ (θέλω να πιστεύω) και χάσαμε την άνοδο.

Έχουμε κάνει ήδη επαφές με τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν! Επιδίωξη μας είναι να έρθουμε καταρχήν σε συμφωνίες μαζί τους ώστε όταν γίνουν και επίσημα οι μεταγραφές να τους ανακοινώσουμε. Κάθε ομάδα, εκτός από μεταγραφές, πρέπει να αναδεικνύει και παίχτες μέσα από την παραγωγική διαδικασία της Ακαδημίας της και στον Άρη έρχονται κι άλλοι παίχτες από πίσω που θα τον επανδρώσουν τα επόμενα χρόνια, κι αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους! ”Οι νίκες και τα πρωταθλήματα έρχονται δεύτερα αλλά σίγουρα είναι στο μυαλό μας”.

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς έχουμε τα προβλήματα μας. Λειτουργικά προβλήματα, παίκτες δυσαρεστημένους απ’ τον χρόνο συμμετοχής τους ή με την θέση στην οποία αγωνίζονται, προβλήματα συμπεριφοράς και άλλα πολλά. Όλα αυτά όμως είναι εκεί απλά για να μας θυμίζουν πως πρέπει συνέχεια να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Όραμα μου είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν σύλλογο που θα βοηθάει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τους ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν. Που θα τους βοηθάει να φτιάξουν τη ζωή τους, να ενταχθούν πιο εύκολα στα νέα δεδομένα, να ξεφεύγουν απ’ την καθημερινότητα, να νιώσουν μέρος μιας ομάδας η έστω να παρακολουθήσουν έναν αγώνα την Κυριακή γνωρίζοντας πως θα περάσουν όμορφα. Θα προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο και να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα πιο όμορφο. Κάτι το οποίο θα μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά και θα εμπλουτίζει με ωραίες στιγμές την καθημερινότητα μας.

”Μακάρι όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα και να μπορέσουμε και εμείς στο μέλλον να μεταφέρουμε αυτό που βρήκαμε έτοιμο και το εξελίξαμε στην επόμενη γενιά”

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες με ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως πέρυσι.»

*Από την διοίκηση του Άρη Αμφιάλης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Με την ίδια σοβαρότητα και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση , η ομάδα του Άρη Αμφιάλης οργανώνεται για τη νέα χρονιά…! Με συντονισμένες, λοιπόν, κινήσεις και με δουλειά τόσο στις τέσσερις γραμμές όσο και σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο…,συνεχίζουμε και αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο μέλλον ώστε να προσφέρουμε στον αθλητισμό και στην κοινωνία γενικότερα!

Η Διοίκηση του Άρη Αμφιάλης ευχαριστεί θερμά όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και στέκονται αρωγοί ώστε να μπορέσει το καραβάκι μας να επανέλθει εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Παρακάτω αναφέρονται όλοι οι χορηγοί, τους οποίους πρέπει όλοι οι Aμφιαλιώτες φίλαθλοι να στηρίξουμε, όπως μας στηρίζουν και αυτοί.

Μέγας χορηγός η εταιρεία ανακύκλωσης του κ’ Ασημομύτη Γιάννη που προσέφερε όλο το αθλητικό υλικό για να μη λείπει τίποτε σε κάθε αθλητή μας.

Όπως και πέρυσι τα πρακτορεία προπό του κ’ Τσινού Γιάννη και κ’ Κουζίγιαννη Γεώργιου πρόσφεραν τις μπάλες.

Επίσης δυο μεγάλες εταιρείες  η PILIA EXPRESS και ΟΝ ΤΙΜΕ SERVΙCES που δραστηριοποιούνται στην ναυτιλία και στις διεθνείς μεταφορές θα είναι δίπλα μας αυτή την χρονιά