Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Υψηλοί στόχοι στον  Ολυμπιακό Περάματος

Published

on

Ολυμπιακός Περάματος

Από την διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ολυμπιακός Περάματος

«Μετά από 16 χρόνια ο Ολυμπιακός Περάματος τελειώνοντας την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά θα αλλάξει διοικητικά με εκπλήξεις όπου θα αναλάβουν τον σύλλογο νέοι άνθρωποι αλλά και με νέο όραμα και υψηλούς στόχους.
Ο Σύλλογος εν όψη των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων του, βρίσκεται σε άριστο αγωνιστικό και ψυχολογικό κλήμα όπου και φαίνεται να κριθεί η άνοδος απευθείας στην Α’ Κατηγορία στο τελευταίο παιχνίδι όπου θα δώσει στην Αίγινα.
Καλούμε τους φίλους του συλλόγου τα μέλη αλλά και την διοίκηση, σύσσωμοι να σταθούμε δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή για το δύσκολο αλλά και εύκολο έργο που έχει να κάνει.
Πιστεύουμε η δουλειά, ο κόπος, η άξια συμπεριφορά και αγωνιστικότητα των αθλητών μας έχουν αποδώσει καρπούς όπου και στο τέλος θα είμαστε αυτοί οι οποίοι θα γευτούμε τους καρπούς των αγωνιστικών μας επιτυχιών.
Εκεί που θέλουμε να σταθούμε στο πιο σημαντικό κομμάτι μέχρι και σήμερα είναι 23 παιχνίδια ντέρμπι και μη βαθμολογικής σημασίας δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό παρόλο των παιχνιδιών με πάθος εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου επιδείξαμε μια πραγματικά αθλητική και άριστη συμπεριφορά όπου αρμόζει σε μεγάλους συλλόγους και προοδευμένων κοινωνιών, όπου αυτό συντέλεσε στην άριστη συνεργασία της Ε.Π.Σ.Π. και Επιτροπής Διαιτησίας για την εύλογη και ορθή λειτουργία του πρωταθλήματος όπου είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Β’ κατηγορίας όλων των εποχών έτσι ώστε να συντελέσει και να γίνεται συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε τα επόμενα 3 παιχνίδια του ομίλου μας να είναι διαφήμιση του Πειραϊκό ποδοσφαίρου και να δώσει το στίγμα του για την έναρξη της επόμενης χρονιάς για ακόμη πιο ισχυρό πρωτάθλημα και υγιείς παράγοντες.»