Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φάρ Ουέστ στην Πεύκη με “ντου” και ξύλο

1-0 η Πεύκη τη Θύελλα που πέτυχε γκολ ενώ οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν το δικό τους!

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου η ένταση και το πάθος περίσσευε, η Πεύκη κατάφερε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση της σκληροτράχηλης Θύελλας Αγίου Δημητρίου και να πάρει μια σημαντική νίκη με 1-0, χάρις σε τέρμα που σημείωσε η χρυσή αλλαγή του Αλέξη Γκλεγκλέ Πιπεριάς, τρία λεπτά πριν τη λήξη.

Ωστόσο τα όσα έλαβαν χώρα μετά το τέρμα των γηπεδούχων αλλά και με τη λήξη της αναμέτρησης έκλεψαν την παράσταση! Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων αμέσως μετά το γκολ του Πιπεριά, έστησαν την μπάλα στην σέντρα και ο Κουτσουδάκης μετά από εντολή του επόπτη πραγματοποίησε ανενόχλητος μια κούρσα 40 μέτρων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγιώργου, με τους γηπεδούχους να εξακολουθούν να πανηγυρίζουν το γκολ που είχαν πετύχει στο προηγούμενο λεπτό. Αμέσως μετά ολόκληρος ο πάγκος της Πεύκης μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Μονεβασιώτη κινήθηκαν προς το μέρος του διαιτητή Γεωργή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το τέρμα που πέτυχε η Θύελλα.

Στη συνέχεια και για δέκα λεπτά ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να κινούνται προς το μέρος που βρισκόταν ο ισχυρός άνδρας των γηπεδούχων, όπου έπεσαν και μερικές… ψιλές. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Πεύκης κινήθηκε προς τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμεων Λάκη Στρατή με απειλητικές διαθέσεις. Μετά από τη δεκάλεπτη η Θύελλα πραγματοποίησε και πάλι τη σέντρα με το διαιτητή της αναμέτρησης να αφήνει μόλις 20 δεύτερα καθυστερήσεις.

Στα αγωνιστικά το α’ μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητα, με την Πεύκη να έχει την ελαφρά υπεροχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Μάντζιου. Στο β’ μέρος ο σύλλογος από τον Άγιο Δημήτριο ισορρόπησε το παιχνίδι, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Μουχαμέτι, Πάλια και Μανταδάκη. Ωστόσο και ενώ όλα έδειχναν ότι δυο ομάδες θα μείνουν στην λευκή ισοπαλία, ο Πιπεριάς είχε αντίθετη άποψη. Συγκεκριμένα στο 87′ ο Μαρκομιχάλης σέντραρε με τον Πιπεριά να εκμεταλλεύεται το λάθος διώξιμο των αμυντικών της Θύελλας και με ψύχραιμο πλασέ να γράφει το 1-0.

Κάκιστη η διαιτησία του Γεωργή, Μειντάνα και Αραβίδη.

ΠΕΥΚΗ: Καραγιώργος, Αλεβίζος, Οικονομέας (46′ Πιτέλης), Κάρμας (71′ Κωστάκης), Ψιλούδης, Παπαγιώργης, Μαρκομιχάλης, Βαλσάμος, Σακελλαρίου, Ετόκα, Ρόκα (57′ Πιπεριάς)

ΘΥΕΛΛΑ: Μάντζιος, Ανδρούτσης, Πάλιας, Ρέτσος, Στρατής, Ταχίρας, Τζεμόπουλος, Μανταδάκης, Ραζακιάς ( 54’Κουτσουδάκης), Μουχαμέτι, Νικολαίδης (59′ Τσουκάλης).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply