Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φάσεις για τον Άρη Χολαργού, ουσία για τον Παράδεισο

Published

on

Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στα Μελίσσια, όπου ο Παράδεισος με οδηγό τον Πέτα και την σκληρή του άμυνα επικράτησαν 2-1 του Άρη Χολαργού. Οι ‘κυανέρυθροι’ επέστρεψαν στις επιτυχίες και ανέβηκαν στην έβδομη θέση μαζί με τον Γ.Σ. Καισαριανής έχοντας 24 πόντους. Αντίθετα, παρά την πολλή καλή προσπάθεια οι παίκτες του Χρήστου Βλάχου ηττήθηκαν και παρέμειναν δωδέκατοι με 20 βαθμούς.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ισόπαλο δίχως τέρματα το πρώτο ημίχρονο, ο Πέτας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ριζόπουλου και πλάσαρε τον Κωστούρο για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι σάστισαν και πήγαν στα αποδυτήρια για να ανασυνταχθούν, όμως με την σέντρα πάλι ο Πέτας πήρε την μπάλα και με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0. Οι ‘κίτρινοι’ αντέδρασαν και στο 51′ είχαν δοκάρι με τον Καραβοκύρη, αλλά στο 55′ βρήκαν, τελικά, δίχτυα με τον Μπαλαχτσή στο δεύτερο δοκάρι να δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς. Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι θωράκισαν τα μετόπισθεν γιατί ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες και 85′ ο Αλαφούζος πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα σε κεφαλιά του Μπίλλη.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος Θ., Γούναρης Π., Γονίδης Γ.

Παράδεισος (Αντώνης Τζένης): Αλαφούζος, Μότσιος, Γεωργακόπουλος, Πελεκάνος, Μουγιακάκος, Λεφάκης, Πέτρουλας, Καλαμπόκης (88′ Κορωναίος), Πέτας, Καραλής Ν., Καραλής Γ. (64′ Οντιάμπο).

Άρης (Χρήστος Βλάχος): Κωστούρος, Κούτρης (57′ Μιχαηλίδης), Λιαγκούρας, Ριζόπουλος, Καραβοκύρης, Ζώης, Ιωαννίδης, Μπαλαχτσής (68′ Μπίλλης), Γκόφας, Τσίρος, Κεκλικόγλου (64′ Κρινής).