Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φάσεις η Άμιλλα, ουσία η Δάφνη

Published

on

Μπορεί να είχε τον έλεγχο και τις φάσεις στον αγώνα απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, όμως η Άμιλλα ηττήθηκε στο Περιστέρι 1-0 για πρώτη φορά φέτος. Οι ‘κυανέρυθροι’ προσπάθησαν με κάθε τρόπο να νικήσουν τον Σκανδαλάκη, δεν τα κατάφεραν και το πλήρωσαν στο 82′ σε μια αντεπίθεση των φιλοξενουμένων που έχρισε σκόρερ τον Ηλία Καρζή. Μετά την σπουδαία απόδραση της Δάφνης οι δύο ομάδες συγκατοικούν προσωρινά στην κορυφή έχοντας 16 πόντους και περιμένουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Αρμενική-Πετράλωνα. Σε άλλες στιγμές του παιχνιδιού και το 48′, ο διαιτητής Καλογερόπουλος υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Κακαράκη, αλλά αναίρεσε την απόφαση του έπειτα από διαβουλεύσεις με τον α’ βοηθό Μπαϊρακτάρη.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Μπαϊρακτάρης Ν., Ρέντζελος Θ.

Άμιλλα: Παπαδούλης, Δούμας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Καλίκας, Ψήλος, Κακαράκης, Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Μπάιρας (75′ Λαμπράκος).

Δάφνη: Σκανδαλάκης, Κακάζης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Γιουκάκης, Χατζηαντωνίου (60′ Βενάρδος), Μίχος (50′ Καράτι), Καρζής, Καλλιοντζάκης, Ντερβισάι (89′ Περπερίδης), Ποζίδης.