Connect with us

slideshow

‘Φέραμε τη Σούπερ Λίγκα στον Κορυδαλλό’

Σκηνές ένδοξου παρελθόντος στην Προοδευτική.

Published

on

Σκηνές του ένδοξου παρελθόντος έζησαν όσοι βρέθηκαν στοκ Κορυδαλλό και είδαν την Προοδευτική να προκρίνεται στον θεσμό του κυπέλλου σε βάρος της Αναγέννησης Γιανιτσών. Ο κόσμος της Προοδευτικής αγκάλιασε από το πρώτο λεπτό την ομάδα και θυμίζοντας τις παλιές καλές στιγμές, έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να γίνει ο 12ος παίκτης και να μετατρέπει το γήπεδο σε καμίνι.

Στο μεταξύ σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν όλοι για την πρόκριση που θα φέρει την Προοδευτική αντιμέτωπη με τον Αστέρα Τρίπολης. « Φέραμε την Σούπερ Λίγκα στον Κορυδαλλό» έλεγε ο προπονητής των «βυσσινί», Μαργαρίτης Χατζηαλέξης δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της Προό που άνοιξε η όρεξή της για διάκριση στο κύπελλο Ελλάδας. Ο κ Χατζηαλέξης μοίραζε παντού συγχαρητήρια και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι προκριθήκαμε δίκαια αφού μέσα στο γήπεδο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , και ειδικά σε αυτά που δεν αγωνίσθηκαν , είμαστε μια οικογένεια, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο της Προοδευτικής που είναι πάντα κοντά μας.

Βασική μας προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, όμως το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι μια πρόκληση για εμάς.

Η Προοδευτική είναι ομάδα με βαριά φανέλα, και το ξέρει όλος ο κόσμος αυτό.»

Μεθυσμένος από τη νίκη- πρόκριση ο επιχειρηματίας και ένθερμος φίλαθλος της Προοδευτικής κ. Αργύρης Τσαουσάκης, μοίρασε το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ, ως πριμ στους ποδοσφαιριστές ενώ και η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στην ταβέρνα «Τάσος» στο Αιγάλεω.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply