Connect with us

5ος Όμιλος

Φέρνει Στεφανίδη η Επισκοπή

Published

on

Ο Μάρκος Στεφανίδης όπως όλα δείχνουν θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Λυρώνη στον πάγκο της Επισκοπής, σύμφωνα με πληροφορίες του Rethymnosports.gr.
Ο 51χρονος τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα για να αναλάβει τις τύχες της και να την οδηγήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Μάλιστα, οι πληροφορίες τον θέλουν να έρχεται άμεσα στο Ρέθυμνο, για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας. Ο Μάρκος Στεφανίδης είναι γνώριμος στους Κρητικούς φιλάθλους από την θητεία του στον ΑΟ Χανιά τη σεζόν 2014-15, αρχικά ως βοηθός και για 5 παιχνίδια ως πρώτος προπονητής. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν ο Ιάλυσος (2016-17) και τη σεζόν 2017-18 οι Ζάκυνθος (4/10/17 – 2/2/18), Καλαμάτα (5/2 – 11/3) και Σπάρτη (12/3 – 16/5). Την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο ξεκίνησε στον Ιάλυσο Ρόδου, με τον οποίο έλυσε την συνεργασία του πριν από 10 ημέρες (23 Σεπτεμβρίου).
ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
Ο Μάρκος Στεφανίδης είναι 51 ετών, απόφοιτος προπονητών σχολής ποδοσφαίρου Novisad Yugoslavia 1999-2000 και κάτοχος διπλώματος Uefa A’. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στην ποδοσφαιρική ακαδημία Κόσμος Β.Π., προπονητής στον ΑΟ Μελισσίων (Δ’ Εθνική), προπονητής σε πολλά τμήματα της ομάδας «Νέοι Ρότσα», σκάουτερ του Μπάμπη Τενέ στον Παναιτωλικό (2009-10), τεχνικός διευθυντής και προπονητής στον Αστέρα Αυλώνος (ΕΠΣΑΝΑ)

Σαν ποδοσφαιριστής ήταν επιθετικός και φόρεσε την φανέλα των ΑΟ Μελισσίων (Δ’ Εθνική), Ατρόμητο Αθηνών (Β’ Εθνική), Τριγλία Ραφήνας (Δ’ Εθνική), Αγία Ελεούσα (Δ’ Εθνική), Ηλυσιακό (Γ’ και Δ’ Εθνική), Μαρκό (Γ’ Εθνική), Χαλάνδρι (Α’ τοπικό), Κόσμο Β.Π. (5χ5, ποδόσφαιρο σάλας)

Πηγή: rethymnosports.gr