Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φίλαθλοι- Λέοντες Καμινίων 2-1

Published

on

Την πιο δύσκολη νίκη στην μέχρι τώρα αήττητη και νικηφόρα πορεία τους πέτυχαν οι Φίλαθλοι, που αν και στο 59’ βρέθηκαν να παίζουν με δέκα παίκτες, τελικά  λύγισαν με 2-1 τους περήφανους Λέοντες Καμινίων. Έτσι η ομάδα του Θοδωρή Ντέμου πέτυχε το 4 στα 4 και συνεχίζει ακάθεκτη το ξέφρενο ξεκίνημά της.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον φορμαρισμένο Σίντρε στο 10’. Οι Καμινιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 43’ με πέναλτι του Παπαφώτη.

Στο 59’, οι Φίλαθλοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Μπενδέλα με δεύτερη κίτρινη, γεγονός που δεν τους πτόησε, καθώς κυνήγησαν τη νίκη και πέτυχαν το «χρυσό» γκολ στο 59’ με τον Ζαχαρία.

Διαιτήτευσε ο Ζησιμόπουλος.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Ελμεκάουι, Τσικώνης(81’ Πανταλέων), Μπενδέλας, Γκούμας Σ.(85’ λ.τρ. Γκούμας Τ.), Μιχαλακάκος, Μαθιουδάκης, Ξαφάκης(70’ Χαϊδάκης), Μπακοθανάσης, Σίντρε, Ζαχαρίας, Κωνσταντινίδης(61’ Θέος).

ΛΕΟΝΤΕΣ: Ρούσσης, Γεωργόπουλος(46’ Μπαλτιμάς), Τριγύρης, Διαμαντόπουλος Μουστάκας, Συναδινός, Μπετενιώτης(82’ Αντωνίου), Παπαφώτης, Ζούβελος(61’ Βατούγιος), Μίτρε, Σπυριδάκης(61’ Καλής).