Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φίλιππος Κοτσαύτης: “Δεν μας… τρομάζει ο μικρός μέσος όρος ηλικίας”

Published

on

Πιστός στη φιλοσοφία του που έχει να κάνει με τη στήριξη ενός νεανικού σχήματος, που υπό τις οδηγίες του Χρήστου Βλάχου, τα τελευταία χρόνια αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ο Απόλλωνας Χαλανδρίου συνεχίζει την προετοιμασία του. Οι “κυανόλευκοι” που και φέτος θα στηριχτούν σε παίκτες με μικρό μέσο ρόλο ηλικίας θα επιδιώξουν να αφήσουν το στίγμα τους στην κατηγορία κάτι που επιβεβαίωσε ο άλλοτε άσος της ομάδας και νυν γενικός αρχηγός, Φίλιππος Κοτσαύτης ο οποίος τόνισε: “Συνειδητά και βάσει φιλοσοφίας, η ομάδα μας θα έχει και φέτος το χαμηλότερο μ.ο. ηλικίας (κάτω από 20, με 26 μικρούς στο ροστερ!) στην Α’ Κατηγορία. Είναι όμως κάτι που δεν μας τρομάζει, αποδείχθηκε άλλωστε και πέρσι που τερματίσαμε 9οι, με το δικό μας ποδόσφαιρο και κατά 80% με παιδιά προερχόμενα από την ακαδημία μας. Η παρουσία του Χρήστου Βλάχου για 4η διαδοχική χρονιά αποτελεί εγγύηση για ποιοτική και σε βάθος δουλειά, με τον Πέτρο Αντωνίου, τον Ανδρέα Ντούση και, από φέτος, τον Μίμη Μπρούσαλη να τον πλαισιώνουν σε ένα πολύ δημιουργικό, πάντα ανήσυχο και γεμάτο φρέσκες ιδέες τεχνικό τιμ”.

Στη συνέχεια, ο κ. Κοτσαύτης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση: “Η διοίκηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη παίκτες και προπονητές, που σε ένα περιβάλλον που σφύζει από υγεία ορίζουν καθημερινά ατομικούς και ομαδικούς στόχους, με πρώτη προτεραιότητα να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση να ευχαριστούν και τους φιλάθλους που έρχονται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο”.

Όσο για το στόχο της ομάδας, ο ίδιος τόνισε

“Μακριά, λοιπόν, από κάθε άγχος, επιθυμούμε τη νέα σεζόν να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, πορευόμενοι σταθερά προς την υλοποίηση του μακροχρόνιου στόχου που με συγκεκριμένο σχέδιο θέσαμε το καλοκαίρι του 2016: να καθιερωθούμε στην ανώτερη κατηγορία της Αθήνας, με ένα σκεπτικό που θέλουμε να πιστεύουμε ότι ξεχωρίζει. Το φετινό πρωτάθλημα προμηνύεται πολύ δυνατό, ο Απόλλωνας όμως είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστεί πανέτοιμος για να αφήσει και πάλι το στίγμα του”.