Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φίλιππος Κοτσαύτης: Μοιάζει ουτοπική η επανέναρξη…

Published

on

Την άποψη του για το αν είναι εφικτό ή όχι να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα εξέφρασε ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Φίλιππος Κοτσαύτης, ο οποίος μίλησε στο Plekto.gr.

Ας δούμε τι μας είπε…

<< Με βάση την κοινή λογική και μελετώντας τις κινήσεις της Κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας, το σενάριο της επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μοιάζει ουτοπικό. Οταν ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι ανώτερες κατηγορίες ή και στις ομάδες της Superleague παρατηρούνται συνεχώς κρούσματα, πώς περιμένουμε να ανάψει το πράσινο φως για εμάς, χωρίς να υπάρχει η πολυτέλεια των εβδομαδιαίων τεστ στους αθλητές (και όχι μόνο);

Ολοι θέλουμε και ανυπομονούμε να γυρίσουμε στα γήπεδα και στον τρόπο ζωής μας, ρεαλιστικά όμως οι ελπίδες να συμβεί αυτό στο κοντινό μέλλον είναι ελάχιστες. Οταν λέω κοντινό μέλλον, εννοώ μέσα στον Φεβρουάριο, για να υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, μέχρι τέλος Ιουνίου. Μακάρι να διαψευστώ, δεδομένου πάντως ότι η Πολιτεία έχει αποδείξει ότι δεν την απασχολεί αυτή τη στιγμή ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στο σύνολό του, οδεύουμε προς ματαίωση της σεζόν.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ακόμα περισσότερη υπομονή. >>